Discord'da biri tarafından bilgisayarıma bağlanılması

ÇılgınPanda

Centipat
Daha fazla  
Oyun oynarken Discord'da bir uygulama geldi oyunlarla alakalı seni sevdim 200 lira ama sana bedava olsun dedi bende hiçbir zaman böyle hackera denk gelmediğim için inandım ve indirdim indirdiğim an CMD açıldı bir şeyler yapma başladı ve ardından kamera ışığım yandı birden beyaz bir şekilde korktum hemen oraya bir şey yapıştırdım ve ardından bana DC'den yakınlarımın isimi yazmaya başladı sonra hemen bilgisayarıma bağlandığını anladım ardından uzak masaüstü bağlantısı diye bir şey yüklemiş hemen sildim ve direkt hiç beklemeden modeme rest atıp format attım şu an PC her şey silidindiği için bir sıkıntı yok ama hala beni izleyip sesimi dinliyor mudur içimde kaldıda yardımcı olur musunuz rica etsem? (yakınlarımın isimini nasıl bulmuştur?

Geçmiş olsun. Format atıldıysa büyük ihtimal sorun olmaz. Böyle şeylerle insanları kandıran çok kişi var inanmayın.

Format attıysan seni nasıl dinlesin? Tekrar DC yükleyip attığı linke tekrar tıklama yeter.

Hocam nasıl inandınız o mesaja ya, kaspersky ile tarama yapın.

Abiciğim siz bu uygulamaları nasıl kullanıyorsunuz ya. Azıcık bile sağduyunuz yok mu? Tanımadığınız insanlardan gelen bir de "paralı ama sana bedava ehehe" diye atılan dosyaları nasıl yüklüyorsunuz? Sakın yolda arabayla yanınızda duran ve arabama bin sana şeker vereceğim diyen insanlara inanmayın.

Büyük ihtimalle kendini hacker sanan bir çocuk uğraşıyor sizinle. Ne olur ne olmaz bilgisayarınızı sıfırlayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Bende Anlamadım HİÇ DENK GELMEDİMKİ? Üzerine Yazılım Bilgimde Vardı Bende Anlamadım

V
Hocam Bende Anlamadım HİÇ DENK GELMEDİMKİ? Üzerine Yazılım Bilgimde Vardı Bende Anlamadım
Vallaha bende hayatımda pek tabancaya denk gelmedim ama gördüğüm zamanda alıp kafama dayamıyorum. Dediğim gibi %99.9 eminim ki arkadaş basit bir kod ile uğraşmış seninle, işini bilen birisi olsaydı sen fark etmeden bağlanırdı zaten ama ne olur ne olmaz format atın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…