mrht1234 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 1.397 Çözümler 4 Yer Edirne/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #11 Buğra's dedi: Discord'da mesajları silme özelliği var kanıtlanması imkansıza yakın. Genişletmek için tıkla... O işler o kadar da kolay değil işte. Zaten dava açma için yazıyı ekran alıntısına alarak profil gözükecek şekilde alıntılarsa oradan bulunur. Buğra's dedi: Hiçbir halt olmaz. Senin küfür ettiğini nasıl kanıtlasın? Yaptığın şeyi doğru çıkarmıyor tabii. Genişletmek için tıkla... Sen bunu nereden biliyorsun? Hiç Discord'da bu tarz şeyler yapanı şikayet ettin mi? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Eylül 2022
Buğra's dedi: Discord'da mesajları silme özelliği var kanıtlanması imkansıza yakın. Genişletmek için tıkla... O işler o kadar da kolay değil işte. Zaten dava açma için yazıyı ekran alıntısına alarak profil gözükecek şekilde alıntılarsa oradan bulunur. Buğra's dedi: Hiçbir halt olmaz. Senin küfür ettiğini nasıl kanıtlasın? Yaptığın şeyi doğru çıkarmıyor tabii. Genişletmek için tıkla... Sen bunu nereden biliyorsun? Hiç Discord'da bu tarz şeyler yapanı şikayet ettin mi?
LEGEND.35 Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.908 Çözümler 2 Yer İzmir 11 Eylül 2022 #12 Hiçbir şey olmaz takma kafana.
3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 11 Eylül 2022 #13 LEGEND.35 dedi: Hiçbir şey olmaz takma kafana. Genişletmek için tıkla... Basima gelmese ben de boyle dusunurdum.
LEGEND.35 dedi: Hiçbir şey olmaz takma kafana. Genişletmek için tıkla... Basima gelmese ben de boyle dusunurdum.
mrht1234 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 1.397 Çözümler 4 Yer Edirne/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #14 LEGEND.35 dedi: Hiçbir şey olmaz takma kafana. Genişletmek için tıkla... Bir şey olmayacağını nereden biliyorsunuz insanları yanlış bilgilendirme takıntınızı bırakın artık.
LEGEND.35 dedi: Hiçbir şey olmaz takma kafana. Genişletmek için tıkla... Bir şey olmayacağını nereden biliyorsunuz insanları yanlış bilgilendirme takıntınızı bırakın artık.
LEGEND.35 Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.908 Çözümler 2 Yer İzmir 11 Eylül 2022 #15 350070 dedi: Basima gelmese ben de boyle dusunurdum. Genişletmek için tıkla... Başıma gelmediği için gelsede karşı tarafta suçludur bakmıyorlar yani. mrht1234 dedi: Bir şey olmayacağını nereden biliyorsunuz insanları yanlış bilgilendirme takıntınızı bırakın artık. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgilendirmiyorum boş yorum yapmayın cimer ilgilenmez zaten sanaldan pek uğraşmazlar.
350070 dedi: Basima gelmese ben de boyle dusunurdum. Genişletmek için tıkla... Başıma gelmediği için gelsede karşı tarafta suçludur bakmıyorlar yani. mrht1234 dedi: Bir şey olmayacağını nereden biliyorsunuz insanları yanlış bilgilendirme takıntınızı bırakın artık. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgilendirmiyorum boş yorum yapmayın cimer ilgilenmez zaten sanaldan pek uğraşmazlar.
mrht1234 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 1.397 Çözümler 4 Yer Edirne/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #16 LEGEND.35 dedi: Başıma gelmediği için gelsede karşı tarafta suçludur bakmıyorlar yani. Genişletmek için tıkla... Hiç birini hakaret için CİMER'e şikayet etmemiş üyeler gelmişler burada ilgilenmezler bir şey olmaz diyorlar.
LEGEND.35 dedi: Başıma gelmediği için gelsede karşı tarafta suçludur bakmıyorlar yani. Genişletmek için tıkla... Hiç birini hakaret için CİMER'e şikayet etmemiş üyeler gelmişler burada ilgilenmezler bir şey olmaz diyorlar.
LEGEND.35 Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.908 Çözümler 2 Yer İzmir 11 Eylül 2022 #17 mrht1234 dedi: Hiç birini hakaret için CİMER'e şikayet etmemiş üyeler gelmişler burada ilgilenmezler bir şey olmaz diyorlar. Genişletmek için tıkla... Sen şikayet ettin mi başımıza avukat kesilmişsin burda .
mrht1234 dedi: Hiç birini hakaret için CİMER'e şikayet etmemiş üyeler gelmişler burada ilgilenmezler bir şey olmaz diyorlar. Genişletmek için tıkla... Sen şikayet ettin mi başımıza avukat kesilmişsin burda .
3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 11 Eylül 2022 #18 LEGEND.35 dedi: Başıma gelmediği için gelsede karşı tarafta suçludur bakmıyorlar yani. Yanlış bilgilendirmiyorum boş yorum yapmayın cimer ilgilenmez zaten sanaldan pek uğraşmazlar. Genişletmek için tıkla... Gecen karakoldaydim yine, DM'den kizin birine kufur ettgi icin polisler yaka paca almislardi adami.
LEGEND.35 dedi: Başıma gelmediği için gelsede karşı tarafta suçludur bakmıyorlar yani. Yanlış bilgilendirmiyorum boş yorum yapmayın cimer ilgilenmez zaten sanaldan pek uğraşmazlar. Genişletmek için tıkla... Gecen karakoldaydim yine, DM'den kizin birine kufur ettgi icin polisler yaka paca almislardi adami.
mrht1234 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 1.397 Çözümler 4 Yer Edirne/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #19 LEGEND.35 dedi: Sen şikayet ettin mi başımıza avukat kesilmişsin burada. Genişletmek için tıkla... Allah aşkına madem ilgilenmeyecekler bu konularda o zaman neden bu tarz şikayet kabul ediyorlar yazdıklarınız akla mantığa ters insanların zihinlerini bulandırmayın.
LEGEND.35 dedi: Sen şikayet ettin mi başımıza avukat kesilmişsin burada. Genişletmek için tıkla... Allah aşkına madem ilgilenmeyecekler bu konularda o zaman neden bu tarz şikayet kabul ediyorlar yazdıklarınız akla mantığa ters insanların zihinlerini bulandırmayın.
LEGEND.35 Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.908 Çözümler 2 Yer İzmir 11 Eylül 2022 #20 350070 dedi: Gecen karakoldaydim yine, DM'den kizin birine kufur ettgi icin polisler yaka paca almislardi adami. Genişletmek için tıkla... Ben takmıyorum başıma gelmediği ha gelirsede illaki karşı tarafta suçludur adalet sistemi olduğu gibi.
350070 dedi: Gecen karakoldaydim yine, DM'den kizin birine kufur ettgi icin polisler yaka paca almislardi adami. Genişletmek için tıkla... Ben takmıyorum başıma gelmediği ha gelirsede illaki karşı tarafta suçludur adalet sistemi olduğu gibi.