gokdenizzie Decapat Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2025 #1 Discord'da arkadaşıma yayın açıyorum ve ekran 1 şeklinde yapınca arkadaşım kendi sesini duyuyor. Nasıl çözerim bunu?
Discord'da arkadaşıma yayın açıyorum ve ekran 1 şeklinde yapınca arkadaşım kendi sesini duyuyor. Nasıl çözerim bunu?
TheArway Decapat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 237 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2025 #2 gokdenizzie dedi: Discord'da arkadaşıma yayın açıyorum ve ekran 1 şeklinde yapınca arkadaşım kendi sesini duyuyor. Nasıl çözerim bunu? Genişletmek için tıkla... İnternetten girince öyle oluyor hocam. Artı 0 Eksi
gokdenizzie dedi: Discord'da arkadaşıma yayın açıyorum ve ekran 1 şeklinde yapınca arkadaşım kendi sesini duyuyor. Nasıl çözerim bunu? Genişletmek için tıkla... İnternetten girince öyle oluyor hocam.
KS KS gokdenizzie Decapat Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2025 #3 TheArway dedi: İnternetten girince öyle oluyor hocam. Genişletmek için tıkla... internetten girmiyorum usta normal appten açıyorum Artı 0 Eksi
TheArway dedi: İnternetten girince öyle oluyor hocam. Genişletmek için tıkla... internetten girmiyorum usta normal appten açıyorum