TheCrashAdmin Decapat Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2024 #1 Merhaba başlıkta da belirttiğim gibi bunun bir yolu vs. var mı?
Celarus Hectopat Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 924 Çözümler 4 Yer İstanbul 3 Mart 2024 #2 TheCrashAdmin dedi: Merhaba başlıkta da belirttiğim gibi bunun bir yolu vs. var mı? Genişletmek için tıkla... Göremezsin, anca botlardan görebilirsin oda zor.
TheCrashAdmin dedi: Merhaba başlıkta da belirttiğim gibi bunun bir yolu vs. var mı? Genişletmek için tıkla... Göremezsin, anca botlardan görebilirsin oda zor.
Jocapel Femtopat Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Terzi 3 Mart 2024 #3 Günlük aktiflik derken ne demek istediğinizi anlamadım. Biraz daha açarsanız yardımcı olmak isterim.
4 439169 Decapat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 544 Çözümler 2 3 Mart 2024 #4 TheCrashAdmin dedi: Merhaba başlıkta da belirttiğim gibi bunun bir yolu vs. var mı? Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dediği gibi botla mümkün olabilir fakat botun olduğu sunucuda belirtilen kişinin olması gerekebilir.
TheCrashAdmin dedi: Merhaba başlıkta da belirttiğim gibi bunun bir yolu vs. var mı? Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dediği gibi botla mümkün olabilir fakat botun olduğu sunucuda belirtilen kişinin olması gerekebilir.
TheCrashAdmin Decapat Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2024 #5 Jocapel dedi: Günlük aktiflik derken ne demek istediğinizi anlamadım. Biraz daha açarsanız yardımcı olmak isterim. Genişletmek için tıkla... Discorddaki günlük kaç saat aktif olduğunu gösteren bir bot 439169 dedi: Arkadaşın dediği gibi botla mümkün olabilir fakat botun olduğu sunucuda belirtilen kişinin olması gerekebilir. Genişletmek için tıkla... hangi bot?
Jocapel dedi: Günlük aktiflik derken ne demek istediğinizi anlamadım. Biraz daha açarsanız yardımcı olmak isterim. Genişletmek için tıkla... Discorddaki günlük kaç saat aktif olduğunu gösteren bir bot 439169 dedi: Arkadaşın dediği gibi botla mümkün olabilir fakat botun olduğu sunucuda belirtilen kişinin olması gerekebilir. Genişletmek için tıkla... hangi bot?