Çözüldü Discord'da davetler geçersiz olarak görünüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Dexar

Decapat
Daha fazla  
1737559455672.png

Fotoğrafta olduğu gibi 2 hesabım arasında kendime davet attım ama birinde gözüken diğerinde gözükmüyor. Ve ben kimsenin attığı daveti göremiyorum.

Kimse demeden söyleyeyim bu davetin süreyle alakası yok resmi sunucularda bile aynı. (Belirli bir davet linki olan sunucular.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Eki Görüntüle 2404561

Fotoğrafta olduğu gibi 2 hesabım arasında kendime davet attım ama birinde gözüken diğerinde gözükmüyor. Ve ben kimsenin attığı daveti göremiyorum.

Kimse demeden söyleyeyim bu davetin süreyle alakası yok resmi sunucularda bile aynı. (belirli bir davet linki olan sunucular.)

WARP kullanıyorsanız normal bende de o sorun var.
Eki Görüntüle 2404561

Kimse demeden söyleyeyim bu davetin süreyle alakası yok resmi sunucularda bile aynı. (belirli bir davet linki olan sunucular.)

WARP kullanıyorsanız normal bende de o sorun var.

Çözüm
Bu çözümü kimse size söylemez benden size bir kıyak, Discord PTB veya Discord Canary kullanın. Arada bir bozulan mesajlar sorunuyla da hiç karşılaşmayacaksınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı