Discord'da depremzedeyle dalga geçen kişi tutuklandı!

Nick phiec, kendisi 2006 doğumlu zargana Allah'a, Atatürk'e sövüp CC işlerinde rol alan ucube ergendir umarım en ağır cezayı çeker.

Ya madem bu kadar basitti bu veletler binlerce dolar hırsızlık yaparken, ufacık kızları şantajlarken neredeydiniz?

Neyse bu da bir şeydir, ellerine sağlık diyelim...

Yav yalan bunlar. Bu adam atatv44 ekibindeki elemanlardan birisidir. Bu olayla ilgisi olmasa bile hepsi en az bir kere mernis verisini kullanıp CC ile alışveriş yapmıştır kesin.
Atatv44 içinde olması bile yardım yataklıktan yeterli suç.
Hepsi paketlenir şimdi.

Şu ülkeye keşke idam cezası gelse. Gerçi o zaman da işkence isteyeceğim bu gibi durumlar da. Fakat ben idama da kabulüm ya da yere yatırıp üstünde ağır yükle -2, -3 derece soğukta bekletip öldürteceksin. Bunu yapan insanların hakettiği bu.

Aslında böyle başlamıyorlar direkt ama haklısınız.

Bu ve bunun gibiler 1 kez yapıyor, şikayet ediliyor hiçbir şey olmuyor Discord veri vermediği için.
2, 3, 4, 5 derken iyice yüzsüzleşiyor en son kendilerini sanalın Allah'ı sanıyorlar

İdam kurtuluştur, asla idamı istememde savunmamda.

Bunları kullanarak insandan sabun yapma fikri çok daha cazip geliyor, en azından bir şeye yararlar.

Herkes kendi paçasını kurtarma derdine hepsi birbirini ele verecek...

Örgüt desen örgüt değil, çete desen çete değil sadece 3 5 ergen

Değil polis, kimlik sormayı beceremeyen 3-5 bekçi bile öttürür bunları hocam.

Gülme sırası bana geçti. Annesi babası ağlarken ben burada bu ahmağın düştüğü duruma anca gülerim. LMAO

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…