N NanoTe Centipat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 137 Çözümler 1 17 Temmuz 2022 #1 Arkadaşlar mesaj değil silinse bile orada hesap kalıyor ya, o nasıl silinir? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Temmuz 2022
Çözüm 467838 17 Temmuz 2022 NanoTe dedi: PC'ye üşeniyorum soyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Bekleyin hocam hemen mobilden ekran görüntüsü atayım. DM'ye girip sağdan sola doğru kaydırın ve üç noktaya basın. Orada DM'yi kapat var.
NanoTe dedi: PC'ye üşeniyorum soyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Bekleyin hocam hemen mobilden ekran görüntüsü atayım. DM'ye girip sağdan sola doğru kaydırın ve üç noktaya basın. Orada DM'yi kapat var.
467838 Kilopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 2.729 Makaleler 2 Çözümler 36 Yer Türkiye, Konya 17 Temmuz 2022 #11 Kullanıcının üstüne gelirseniz yanında x işareti çıkar. Ona basıp kapatabilirsiniz. Mobil için ise yardım isterseniz söylerim. Artı 0 Eksi
Kullanıcının üstüne gelirseniz yanında x işareti çıkar. Ona basıp kapatabilirsiniz. Mobil için ise yardım isterseniz söylerim.
KS KS N NanoTe Centipat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 137 Çözümler 1 17 Temmuz 2022 #12 467838 dedi: Kullanıcının üstüne gelirseniz yanında X işareti çıkar. Ona basıp kapatabilirsiniz. Mobil için ise yardım isterseniz söylerim. Genişletmek için tıkla... PC'ye üşeniyorum soyler misiniz? Artı 0 Eksi
467838 dedi: Kullanıcının üstüne gelirseniz yanında X işareti çıkar. Ona basıp kapatabilirsiniz. Mobil için ise yardım isterseniz söylerim. Genişletmek için tıkla... PC'ye üşeniyorum soyler misiniz?
467838 Kilopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 2.729 Makaleler 2 Çözümler 36 Yer Türkiye, Konya 17 Temmuz 2022 #13 NanoTe dedi: PC'ye üşeniyorum soyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Bekleyin hocam hemen mobilden ekran görüntüsü atayım. DM'ye girip sağdan sola doğru kaydırın ve üç noktaya basın. Orada DM'yi kapat var. Artı 0 Eksi Çözüm
NanoTe dedi: PC'ye üşeniyorum soyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Bekleyin hocam hemen mobilden ekran görüntüsü atayım. DM'ye girip sağdan sola doğru kaydırın ve üç noktaya basın. Orada DM'yi kapat var.
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 5.018 Makaleler 3 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2022 #14 Aynı zamanda DM'yi kapatsanız bile arama butonundan aradığınız zaman aynı mesajlaşmalar çıkacaktır. Yani görüşmeyi silmeye yaramıyor bu yöntem. Artı 0 Eksi
Aynı zamanda DM'yi kapatsanız bile arama butonundan aradığınız zaman aynı mesajlaşmalar çıkacaktır. Yani görüşmeyi silmeye yaramıyor bu yöntem.
KS KS N NanoTe Centipat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 137 Çözümler 1 17 Temmuz 2022 #15 467838 dedi: Bekleyin hocam hemen mobilden ekran görüntüsü atayım. DM'ye girip sağdan sola doğru kaydırın ve üç noktaya basın. Orada DM'yi kapat. Genişletmek için tıkla... iKayraOnur dedi: Aynı zamanda DM'yi kapatsanız bile arama butonundan aradığınız zaman aynı mesajlaşmalar çıkacaktır. Yani görüşmeyi silmeye yaramıyor bu yöntem. Genişletmek için tıkla... Sadece orada gozukmemesiniz istiyorum. Artı 0 Eksi
467838 dedi: Bekleyin hocam hemen mobilden ekran görüntüsü atayım. DM'ye girip sağdan sola doğru kaydırın ve üç noktaya basın. Orada DM'yi kapat. Genişletmek için tıkla... iKayraOnur dedi: Aynı zamanda DM'yi kapatsanız bile arama butonundan aradığınız zaman aynı mesajlaşmalar çıkacaktır. Yani görüşmeyi silmeye yaramıyor bu yöntem. Genişletmek için tıkla... Sadece orada gozukmemesiniz istiyorum.
467838 Kilopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 2.729 Makaleler 2 Çözümler 36 Yer Türkiye, Konya 17 Temmuz 2022 #16 Mobili ekledim. Dosya Ekleri Screenshot_2022-07-17-19-13-43.png 49,3 KB · Görüntüleme: 57 Artı 0 Eksi
KS KS N NanoTe Centipat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 137 Çözümler 1 17 Temmuz 2022 #17 467838 dedi: Bekleyin hocam hemen mobilden ekran görüntüsü atayım. DM'ye girip sağdan sola doğru kaydırın ve üç noktaya basın. Orada DM'yi kapat var. Genişletmek için tıkla... Bir de bir şey diyeceğim şimdk kendi mesajlarımı silip engellesem bir daha bir şey yapamaz değil mi kurtulmak istiyorum. Artı 0 Eksi
467838 dedi: Bekleyin hocam hemen mobilden ekran görüntüsü atayım. DM'ye girip sağdan sola doğru kaydırın ve üç noktaya basın. Orada DM'yi kapat var. Genişletmek için tıkla... Bir de bir şey diyeceğim şimdk kendi mesajlarımı silip engellesem bir daha bir şey yapamaz değil mi kurtulmak istiyorum.
467838 Kilopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 2.729 Makaleler 2 Çözümler 36 Yer Türkiye, Konya 17 Temmuz 2022 #18 NanoTe dedi: Bir de bir şey diyeceğim şimdk kendi mesajlarımı silip engellesem bir daha bir şey yapamaz değil mi kurtulmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Bir kişiyi engellerseniz size mesaj atamaz ve arkadaş ekleyemez. Yani evet. Artı 0 Eksi
NanoTe dedi: Bir de bir şey diyeceğim şimdk kendi mesajlarımı silip engellesem bir daha bir şey yapamaz değil mi kurtulmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Bir kişiyi engellerseniz size mesaj atamaz ve arkadaş ekleyemez. Yani evet.
KS KS N NanoTe Centipat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 137 Çözümler 1 17 Temmuz 2022 #19 467838 dedi: Bir kişiyi engellerseniz size mesaj atamaz ve arkadaş ekleyemez. Yani evet. Genişletmek için tıkla... Ben onun mesajlarını silebilir miyim silersem onda gider mi? Artı 0 Eksi
467838 dedi: Bir kişiyi engellerseniz size mesaj atamaz ve arkadaş ekleyemez. Yani evet. Genişletmek için tıkla... Ben onun mesajlarını silebilir miyim silersem onda gider mi?
B Brightroar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2017 Mesajlar 1.492 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2022 #20 NanoTe dedi: Ben onun mesajlarını silebilir miyim silersem onda gider mi? Genişletmek için tıkla... Kendi mesajın haricinde mesaj silemezsin. Başkasının mesajını silemezsin. Artı 1 Eksi
NanoTe dedi: Ben onun mesajlarını silebilir miyim silersem onda gider mi? Genişletmek için tıkla... Kendi mesajın haricinde mesaj silemezsin. Başkasının mesajını silemezsin.