Sanmam. Discord üzerinden nasıl güvendiniz birde adama?Merhaba, bugün birisi tarafından 250TL dolandırıldık Discord üzerinden biz şikayet etsek bulunabilir mi? Discord IP numara Gmail'ya da?
ya arkım sağolsun ama hani siber suça fln atsak bulunmazmıSanmam. Discord üzerinden nasıl güvendiniz birde adama?
Ya Ark'ım sağ olsun ama hani siber suça falan atsak bulunmazmı.
ya valo hesap istedi bende birini bulayım alayım dedim doğum günü hediyesi olsun diye 00.00 da atıcaktım son cebimde 250 tl para vardı birini buldum dedi sana güzel değerli bi hesaptı alalım dedik son paramı attım adam çıktı engelledi gittiHayır. Biraz daha olayı açık anlatır mısınız lütfen? Neden 250 TL verdiniz dolandırılma ihtimali varsa?
![]()
Ya Valorant hesap istedi bende birini bulayım alayım dedim doğum günü hediyesi olsun diye 00.00 da atacaktım son cebimde 250 TL para vardı birini buldum dedi sana güzel değerli bir hesaptı alalım dedik son paramı attım adam çıktı engelledi gitti.
:/ valla son paraydı yapıcak bişi yok okulda tost su içmeden geçiricez 1 haftaDiyecek bir şey bulamadım. Neyse tecrübe etmiş oldunuz. İyi yanından bakılırsa daha fazla miktarlar gitmedi ya iyi.
Ya Valorant hesap istedi bende birini bulayım alayım dedim doğum günü hediyesi olsun diye 00.00 da atacaktım son cebimde 250 TL para vardı birini buldum dedi sana güzel değerli bir hesaptı alalım dedik son paramı attım adam çıktı engelledi gitti.
Hayır. Biraz daha olayı açık anlatır mısınız lütfen? Neden 250 TL verdiniz dolandırılma ihtimali varsa?
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.