Discord'da dolandıran kişi Discord numarası üzerinden şikayet edilebilir mi?

Merhaba, bugün birisi tarafından 250TL dolandırıldık Discord üzerinden biz şikayet etsek bulunabilir mi? Discord IP numara Gmail'ya da?
Sanmam. Discord üzerinden nasıl güvendiniz birde adama?

Hayır. Biraz daha olayı açık anlatır mısınız lütfen? Neden 250 TL verdiniz dolandırılma ihtimali varsa?

🤕
ya valo hesap istedi bende birini bulayım alayım dedim doğum günü hediyesi olsun diye 00.00 da atıcaktım son cebimde 250 tl para vardı birini buldum dedi sana güzel değerli bi hesaptı alalım dedik son paramı attım adam çıktı engelledi gitti

Ya Valorant hesap istedi bende birini bulayım alayım dedim doğum günü hediyesi olsun diye 00.00 da atacaktım son cebimde 250 TL para vardı birini buldum dedi sana güzel değerli bir hesaptı alalım dedik son paramı attım adam çıktı engelledi gitti.

Diyecek bir şey bulamadım. Neyse tecrübe etmiş oldunuz. İyi yanından bakılırsa daha fazla miktarlar gitmedi ya iyi :D.

Ya Valorant hesap istedi bende birini bulayım alayım dedim doğum günü hediyesi olsun diye 00.00 da atacaktım son cebimde 250 TL para vardı birini buldum dedi sana güzel değerli bir hesaptı alalım dedik son paramı attım adam çıktı engelledi gitti.

Discord üzerinden ise büyük ihtimal bir şey yapamazsınız, ayrıca.
Discord gibi yerlerden para ile bir şey yapmayın sadece GameSatış gibi kuyu sistemi olan yerlerden alın.

Şimdi sen parayı ne ile gönderdin Papara ile falansa Papara numarasından şikayette bulunabilirsin veya IBAN'dan.

Hayır. Biraz daha olayı açık anlatır mısınız lütfen? Neden 250 TL verdiniz dolandırılma ihtimali varsa?

🤕

Neden beğenmedim attınız.

Fakat ekleme yapayım Valorant hesap alım satımı yasak bildiğim kadarıyla siz de suçlu çıkabilirsiniz veya hiç uğraşmazlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı