Discord'da dolandırıldım

Adamin IBAN'i bende arkadaşla oradan bulurum aslinda.

490 TL.

Benim cezam ve karşıdakinin cezası ne olur tahmini nedir?

Adam sizi Discord üzerinden dolandırmış bende Discord'dan ve İtemsatış'tan satış yapıyorum eğer İtemsatış'ta öyle bir şey olsa hakkınızı sonuna kadar alırdınız fakat Discord oldugu için adama hiçbir şey olmaz olan size olur hocam üstüne bir de panel kullanırsanız para cezası yiyebilirsiniz yaşınız 18 ve üzeriyse.

İllegal site ile araştırma yapıp polise mi vereceksin komik olur sen dava yersin.

490 TL.

Benim cezam ve karşıdakinin cezası ne olur tahmini nedir?

Dostum asla ceza almazsın. Hukuki sitelerin bloğuna baktım ve yasaklı sitelere girmek suç değil. Sadece öyle sitelerde bir suç işlerseniz ceza alırsınız. Senin bir suçun olmadığı için şikayette bulunabilirsin. IBAN ile rahat bir şekilde dava açabilirsin. Asla panel kullanma, yetkililer onu IBAN ile bulur kolaylıkla.

Genellikle böyle güvensiz ticartlerde dolandırılma ihtimalinin neredeyse kesin olduğunu sadece böyle anlayabiliyorsunuz artık ileride yapmazsınız diye düşünüyorum.

Çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Bankayla iletişime gec kart üstünden yapilan şeyleri geri alabiliyorsun diye biliyorum aciklama yazinca mi yoksa yazmayincami alabiliyorsun bi şeyler vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…