Discord'da dolandırıldım

Birkaç gün önce Discord'dan oyun itemi aldim ve bana vermediler dava etsem veya edebilir miyim?
Ben de ceza yer miyim karşıdaki ceza yer mi?

Discord'a VPN ile girmek kanunen yasak değil ancak devlet bu uygulamayı yasaklamış yani şikayet etsen bile bir sonuç alamazsın üstüne yasak uygulamada ticaret yaptığın için sen ceza alabilirsin. Adamın ismini soyisimini bilmiyorsan zaten geçmiş olsun.
 
Olayı güzelce dilekçenize yazıp, dekontları ekleyip, konuşmaları koyun. Akabinde savcılığa gidin. Nitelikli dolandırıcılıktan alt sınırı 4 sene bir yesin de görsün. O zamana kadar paranızı vermek zorunda kalacak.
 
Tecrübe dışında bir şey eline bir şey geçmez de Discord'tan ticaret en son yapacağın şey falandır.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bankayla iletişime gec gönderdiğin hesap onlarda vardır zaten bankayi sıkıştırabilirsin bence
 
Klavye arkasından bunu yazacak bir tipide ben ciddiye almıyorum doğrusu. Burada kimse Discord gibi platformlardan ticaret yapmayı desteklemiyor.

Bunu klavyenin önünde yazabilen varsa tebrik ederim açıkçası. Discord'da ticaret yapmayi kimse desteklemiyor ama biraz hak bilen kimsede dolandiriciya hakli magdur olana haksiz demiyor. Dolandirici arkadas yakininiz falanmi acaba?
 
Bunu klavyenin önünde yazabilen varsa tebrik ederim açıkçası. Discord'da ticaret yapmayi kimse desteklemiyor ama biraz hak bilen kimsede dolandiriciya hakli magdur olana haksiz demiyor. Dolandirici arkadas yakininiz falanmi acaba?
Adı üstünde ''dolandırıcı'' burada senin kanıp kanmaman devreye giriyor. Sen kanmazsan o seni nasıl dolandıracak? Yakınım olsa buradan neden yazayım dostum bu nasıl bir mantık? Gidip kendisiyle konuşurum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…