Discord'da DPI çalışmıyor

Jusoke

Decapat
Daha fazla  
Quad9 DNS kullandığım için mi bilmiyorum discord.com ve roblox.com internet siteleri sorunsuz açılıyor. Roblox oynamıyorum onu bilemem ama Discord uygulaması açılmıyor, "checking for updates" kısmında kalıyor. VPN ile girip sonrasında VPN'i kapatırsam sorunsuz bir şekilde kullanmaya devam edebiliyorum ama başlarken sorun yapıyor dediğim gibi. Şu DPI hizmetlerini denedim: Zapret, byedpi, goodbye DPI, goodbye DPI Türkiye versiyonu. Ama yine de olmadı. Goodbye DPI Türkiye versiyonunu deniyorum, bütün alternatif "dnsredir"leri deniyorum bir şey değişmiyor ve "checking for updates" kısmında kalıyor. Byedpi denedim, yine hiçbir şey değişmemiş gibi "checking for updates" kısmında kalıyor. Normal goodbye DPI kullanmaya çalıştım bir yerde hata verdi internette çözümünü bulamadım. Zapret ise blockcheck dosyasını çalıştırıp gerekli şeyleri yaptıktan sonra her şeye "unavailable" diyor ve yarım saat beklesem de "summary" kısmı gelmiyor. Ayrıca Zapret için Zapret GUI – Türkiye ISP'lerine Uygun Parametre veri tabanı (Windows) bu konudaki her şeyi de denedim öbürleri gibi hiçbir şey değişmeyip "checking for updates" kısmında kalıyor. Acaba sorun DPI'dan alakasız da Discord ile mi alakalıdır diyerek internetten bulduğum çözümleri denedim, onlar da sonuç vermedi. Evet VPN ile dediğim yolu yapınca sorun olmuyor ama buna da uğraşmayacağım bir yol olsa daha güzel olacak. Yardımlarınızı bekliyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı