Discord'da ekran neden pembe olur?

keremdmrk

Zeptopat
Daha fazla  
discord ta arkadaşın ekranı pembe

Dosya Ekleri

• image_LI.jpg
    image_LI.jpg
    663 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:
Arkadaşınızın açtığı yayın mı, arkadaşınızın profili mi? Detay verir misiniz? Profil arkaplanından bahsediyorsanız, Nitro özelliği.

Nasıl olduğu hakkında hiçbir fikrim yok ama, Intel işlemciyi aynı zamanda grafik kartı olarak kullananlarda, masaüstüne boş bir yere sağ tık yapıp Intel'in kontrol panelini açtığınızda, nerede olduğunu tam bilmesem de ekran renk, sıcaklık & doygunluk ayarları ile oynayarak ekranı aynen bu tarz değiştirebilmek mümkün. Belki o ayarlarla başka birisi o bilgisayarda oynamıştır.

arkadaşın yaptığı yayın herkeste normal bende pembe bilgisayarı sıfırladım hala pembe
Bunu şimdi gördüm, olayı yanlış anlamışım. Olay Discord'la sizle ilgiliyse önceki mesajımı aldırmayın hocam.

Nasıl olduğu hakkında hiçbir fikrim yok ama, Intel işlemciyi aynı zamanda grafik kartı olarak kullananlarda, masaüstüne boş bir yere sağ tık yapıp Intel'in kontrol panelini açtığınızda, nerede olduğunu tam bilmesem de ekran renk, sıcaklık & doygunluk ayarları ile oynayarak ekranı aynen bu tarz değiştirebilmek mümkün. Belki o ayarlarla başka birisi o bilgisayarda oynamıştır.

Bunu şimdi gördüm, olayı yanlış anlamışım. Olay Discord'la sizle ilgiliyse önceki mesajımı aldırmayın hocam.
nasıl düzelteceğim herkezin ekranını normal görüyourm bu arkadaşınki pembve fakat onun ekranını hiç kimse pembe görmüyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı