Ö Ömer Emin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 1.249 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #1 Discord'daki yeni logoyu ben pek sevmiyorum. Eski logoya geri dönmenin bir yolu var mı?
metin2oynuyorum Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 3.511 Makaleler 3 Çözümler 5 26 Mayıs 2021 #2 Ömer Emin dedi: Discord'daki yeni logoyu ben pek sevmiyorum. Eski logoya geri dönmenin bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Kanka eski logoya dönmenin bir mantığı var mı
Ömer Emin dedi: Discord'daki yeni logoyu ben pek sevmiyorum. Eski logoya geri dönmenin bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Kanka eski logoya dönmenin bir mantığı var mı
kade Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 2.423 Makaleler 2 Çözümler 19 26 Mayıs 2021 #3 Sanırım yok. Gerek de yok.
gokpeedy Hectopat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 646 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #4 Ömer Emin dedi: Discord'daki yeni logoyu ben pek sevmiyorum. Eski logoya geri dönmenin bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Eski logo, tarih oldu...
Ömer Emin dedi: Discord'daki yeni logoyu ben pek sevmiyorum. Eski logoya geri dönmenin bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Eski logo, tarih oldu...
suleymandy Centipat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 2.246 Makaleler 3 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #5 Ömer Emin dedi: Discord'daki yeni logoyu ben pek sevmiyorum. Eski logoya geri dönmenin bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Bunu nasıl takıntı haline getirdiniz, sadece bir logo insanlara logo ile yazmıyorsunuz?
Ömer Emin dedi: Discord'daki yeni logoyu ben pek sevmiyorum. Eski logoya geri dönmenin bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Bunu nasıl takıntı haline getirdiniz, sadece bir logo insanlara logo ile yazmıyorsunuz?
gokpeedy Hectopat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 646 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #6 suleymandy dedi: Bunu nasıl takıntı haline getirdiniz, sadece bir logo insanlara logo ile yazmıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Bende beğenmedim yeni logoyu ama alıştık.
suleymandy dedi: Bunu nasıl takıntı haline getirdiniz, sadece bir logo insanlara logo ile yazmıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Bende beğenmedim yeni logoyu ama alıştık.
TylerDurdenAynıBen Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 1.641 Makaleler 1 Çözümler 18 26 Mayıs 2021 #7 Hocam sadece kısayol simgesini değiştirebilirsiniz
K Kerimwyra Zeptopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #8 suleymandy dedi: Bunu nasıl takıntı haline getirdiniz, sadece bir logo insanlara logo ile yazmıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Profil fotoğrafı değiştirmiyorlar herhalde alt tarafı bir şekli şemali değişti.
suleymandy dedi: Bunu nasıl takıntı haline getirdiniz, sadece bir logo insanlara logo ile yazmıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Profil fotoğrafı değiştirmiyorlar herhalde alt tarafı bir şekli şemali değişti.
lrkende Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Mart 2020 Mesajlar 1.108 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 26 Mayıs 2021 #9 Yanlış anlamışım boşverin. Sunucu logosu zannettim, onun dışında eski logoyu nasıl takıntı edebiliyorsunuz? Cidden aklım almadı bile.
Yanlış anlamışım boşverin. Sunucu logosu zannettim, onun dışında eski logoyu nasıl takıntı edebiliyorsunuz? Cidden aklım almadı bile.
gokpeedy Hectopat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 646 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #10 lrkende dedi: Yanlış anlamışım boş verin. Sunucu logosu zannettim, onun dışında eski logoyu nasıl takıntı edebiliyorsunuz? Cidden aklım almadı bile. Genişletmek için tıkla... Eden ediyor hocam, bende ilk başta sevmemiştim ama elimizden ne gelir ki?
lrkende dedi: Yanlış anlamışım boş verin. Sunucu logosu zannettim, onun dışında eski logoyu nasıl takıntı edebiliyorsunuz? Cidden aklım almadı bile. Genişletmek için tıkla... Eden ediyor hocam, bende ilk başta sevmemiştim ama elimizden ne gelir ki?