Atilaydss Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 223 13 Şubat 2023 #1 Merhaba şu şey nasıl yapılıyor bilen var mı? 2 haftadır arıyorum nedense hiçbir kaynak yok.
BipolarBirey Hectopat Katılım 24 Ekim 2022 Mesajlar 1.460 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2023 #2 Atilaydss dedi: Merhaba şu şey nasıl yapılıyor bilen var mı? 2 haftadır arıyorum nedense hiçbir kaynak yok. Eki Görüntüle 1666529 Genişletmek için tıkla... Bazı oyunlarda öyle gözüküyor. Çoğunda düz oynuyor gözüküyor. Yapacak bir şey yok diye biliyorum.
Atilaydss dedi: Merhaba şu şey nasıl yapılıyor bilen var mı? 2 haftadır arıyorum nedense hiçbir kaynak yok. Eki Görüntüle 1666529 Genişletmek için tıkla... Bazı oyunlarda öyle gözüküyor. Çoğunda düz oynuyor gözüküyor. Yapacak bir şey yok diye biliyorum.
Nysentiera Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 549 Çözümler 4 13 Şubat 2023 #3 Ayarlar>Etkinlik Ayarları>Etkinlik Gizliliği. Kayıtlı oyunlar kısmındanda ister sen son oynadığın oyunu seç istersen oyun ekle bunun gibi.
Ayarlar>Etkinlik Ayarları>Etkinlik Gizliliği. Kayıtlı oyunlar kısmındanda ister sen son oynadığın oyunu seç istersen oyun ekle bunun gibi.
Atilaydss Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 223 16 Şubat 2023 #4 Nysentiera dedi: Ayarlar>etkinlik ayarları>etkinlik gizliliği. Kayıtlı oyunlar kısmındanda ister sen son oynadığın oyunu seç istersen oyun ekle bunun gibi. Genişletmek için tıkla... Hayır arkadaşım kendisi yapıyor bir oyun oynuyor spofity yazıyor.
Nysentiera dedi: Ayarlar>etkinlik ayarları>etkinlik gizliliği. Kayıtlı oyunlar kısmındanda ister sen son oynadığın oyunu seç istersen oyun ekle bunun gibi. Genişletmek için tıkla... Hayır arkadaşım kendisi yapıyor bir oyun oynuyor spofity yazıyor.
BipolarBirey Hectopat Katılım 24 Ekim 2022 Mesajlar 1.460 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #5 Atilaydss dedi: Hayır arkadaşım kendisi yapıyor bir oyun oynuyor spofity yazıyor. Eki Görüntüle 1671418 Genişletmek için tıkla... Direk ona sorsanıza?
Atilaydss dedi: Hayır arkadaşım kendisi yapıyor bir oyun oynuyor spofity yazıyor. Eki Görüntüle 1671418 Genişletmek için tıkla... Direk ona sorsanıza?
Atilaydss Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 223 16 Şubat 2023 #6 BipolarBirey dedi: Direk ona sorsanıza? Genişletmek için tıkla... Söylemiyor maalesef Merhaba arkadaşlar, yapımını buldum bunu izleyerek yapabilirsiniz Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
BipolarBirey dedi: Direk ona sorsanıza? Genişletmek için tıkla... Söylemiyor maalesef Merhaba arkadaşlar, yapımını buldum bunu izleyerek yapabilirsiniz Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et