Çözüldü Discord'da fazla rolü olan birisinin profiline tıklayınca Discord kayıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Zehn

Decapat
Daha fazla  
Bu sorunu nasıl düzeltebilirim? Bilgisi veya fikri olan var mı? (başlığa profil yerine PP yazmışım)

Dosya Ekleri

• 1717867401891.png
    49,9 KB · Görüntüleme: 65
  • 1717867441256.png
    213,9 KB · Görüntüleme: 53
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Genel bir sorun herhalde, ben de de böyle. Ayrıca yaşayan başkaları da olmuş bknz:
Sonraki güncellemelerle düzeltilir diye düşünüyorum.

08.06.24 - 22:54
Not: Genel bir sorun olduğunu teyit ettim, birkaç arkadaşıma denettirdim ve kendim de denedim. Denemeden önce Discord'u silip yükledim, önbelleği de sıfırladım fakat bu çözümler sorunun çözümünde işe yaramadı. Discord'a bildirilmiştir, çözerler yakında.

Genel bir sorun herhalde, ben de de böyle. Ayrıca yaşayan başkaları da olmuş bknz:
Sonraki güncellemelerle düzeltilir diye düşünüyorum.

08.06.24 - 22:54
Not: Genel bir sorun olduğunu teyit ettim, birkaç arkadaşıma denettirdim ve kendim de denedim. Denemeden önce Discord'u silip yükledim, önbelleği de sıfırladım fakat bu çözümler sorunun çözümünde işe yaramadı. Discord'a bildirilmiştir, çözerler yakında.

Son düzenleme:
Çözüm

Umarım yakın zamanda güncelleme gelir o halde, çok rahatsız edici oluyor benim için.

Umarım yakın zamanda güncelleme gelir o halde, çok rahatsız edici oluyor benim için.

Discord'u silip yükledim, Discord önbelleğini sıfırladım. Yine de çözülmedi ve hâlen devam ediyor. Teyit ettim, genel bir sorun bu. Kayıyor Discord. Bildirilmiştir zaten şimdiye kadar, yakın zamanda çözülür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…