Discord'da Fransız biri bana mesaj atıp duruyor

Bunun çözümü birazcık zor ama sana adım adım anlatacağım.
Şimdi Discord üzerine iki kere sol tık basıyorsun. Hızlı basman lazım ama yoksa olmaz.
Daha sonra sohbet penceresini açıyorsun.
Sana yazan adamın üzerine fareyi getirip sağ tık basıyorsun. Sonrasında engelle ya da block adında kırmızı bir seçenek görüceksin. Ona basıyorsun.

Daha sonra sunucuna giriyorsun. Kimden rahatsız oluyorsan üsüne yine sağ tık basıyorsun. Ve karşına birkaç tane kırmızı seçenek çıkıcak. Buradan kullanıcıyı yasakla seçeneğine basıyorsun. Ve artık Fransız biri sana mesaj atmıyor.

Sunucumda da yaşıyorum. Putine hakaret falan ediyorlar. DM'ye de yazıyorlar. Arkadaşıma da olmuş. Bu ne olabilir?

Adam mesaj atmış sence ne olabilir? Hmm. Acaba virüs falan mı ki? Yoksa sadece mesaj kutuna tanımadığın biri tarafından gelen bir mesaj mı? Çözüm mü? ENGELLE!

Bu kadar basit saçma sorular için konu açanlardan gına geldim şahsen. Engelle gitsin daha ne irdeliyorsun?
O kadarda yeni değlilim.Herhalde 1 kişi falan sanıyorsunuzdur.
Adam mesaj atmış sence ne olabilir? Hmm. Acaba virüs falan mı ki? Yoksa sadece mesaj kutuna tanımadığın biri tarafından gelen bir mesaj mı? Çözüm mü? ENGELLE!
Engellemek işe yarasaydı bu konuyu açmazdım.

Discord güvenlik ayarlarından sadece arkadaşlar seçeneğini secebilir misin ?

Discord güvenlik ayarlarından sadece arkadaşlar seçeneğini secebilir misin?

Kolay bir çözümde olsa sunucu içi insanlarla sohbet etmesi gerekebilir bu nedenler öne alındığında engellemek çözüm olmuyor yabancı insanların engellenmeside bir çözüm olmıyabilir.
Kısacası konu sahibi için sana arkadaşlık atanla konuş derim şu ayarları yap:

Ha! Dava edilebilir mi belki ama pek uğraşacağınızı sanmıyorum. ( zaten böyle bir neden ile dava edileceğini de sanmam )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…