Ninja_Y Centipat Katılım 22 Ocak 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2024 #1 Başlıkta da belirttiğim gibi bazı Discord sunucularında futbol comp. diye bir şeyler paylaşıyorlar. Bu compları nereden yapıyorlar? Site falan mı var.
Başlıkta da belirttiğim gibi bazı Discord sunucularında futbol comp. diye bir şeyler paylaşıyorlar. Bu compları nereden yapıyorlar? Site falan mı var.
Agabak Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2025 #2 Ninja_Y dedi: Başlıkta da belirttiğim gibi bazı Discord sunucularında futbol comp. Diye bir şeyler paylaşıyorlar. Bu compları nereden yapıyorlar? Site falan mı var. Genişletmek için tıkla... Kanka buldun mu bir yolunu ben beinsports üyelerine 90 dk lık maç tekrarlarını veriyorlar oradan yapıyorlar diye biliyorum.
Ninja_Y dedi: Başlıkta da belirttiğim gibi bazı Discord sunucularında futbol comp. Diye bir şeyler paylaşıyorlar. Bu compları nereden yapıyorlar? Site falan mı var. Genişletmek için tıkla... Kanka buldun mu bir yolunu ben beinsports üyelerine 90 dk lık maç tekrarlarını veriyorlar oradan yapıyorlar diye biliyorum.