Discord'da gerçek ismin yazılı olması sorun olur mu?

necipfazil0152

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Discord'da sadece isim ile soyadı olmadan panel vb. atılabilir mi? Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Detaylar için;

Merhaba. Discord'da sadece isim ile soyadı olmadan panel vb. atılabilir mi? Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
İsmin abdurmahmutbeşincifezatsa bulurlar değilse takma kafana ben direk ad-soyad takılıyorum.

Reis kafama birşey takıldı şimdi bu yazıda 2. ismin ile bulurlar diyor soyadı veya gsm olmadan birşey yapamaz dimi eminsin.

Hayır sadece ismin ile kimse bir şey yapamaz fakat bir şekilde bilgilerine ulaşılırsada korkmana gerek yok bir şey yapamıyorlar.

Ben Discord'da hiçbir şekilde ismimi kullanmamama rağmen gecenin ikisinde beni telefon numaramdan yabancılar arayıp sese çektiler.

Reis kafama birşey takıldı şimdi bu yazıda 2. ismin ile bulurlar diyor soyadı veya gsm olmadan birşey yapamaz dimi eminsin.
Rehberin sahibi benim. Sadece Adınız Discord da varsa ve bu ad çok kullanılıyorsa örneğin Mehmet gibi. O zaman bulmaları imkansız ama bunlar dışın da başka bildikleri de varsa mesela anne adı hatice baba adı mehmet gibi o zaman sorgu alanını daraltıp seni çok zor da olsa bulma ihtimali var ama kimsenin bu kadar kafa yorucağını zannetmem.

Bu arada unutmuşum belirli programlar ile IP Adresini görebiliyordunuz sanırım. Galiba bunu Discord bir şekilde kapattı ama web sürümün de hayla var diye biliyorum. Eğer statik ip adresinizi bulurlarsa sizi bal gibi de bulurlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…