-> Yazılış Tarihi : 2025-04-22 -> Yazar : k0zm1k Giriş Konuşması Merhaba, bugün sizlere "sorgu paneli nedir?" "nasıl korunabilirim?" "suçu nedir?" "hangi kurumlara şikayet etmeliyim?" "kullanırsam ne olur?" gibi soruları yanıtlamaya çalışacağım. İlk baştan bütün notları geçmek istiyorum...
-> Yazılış Tarihi : 2025-04-22 -> Yazar : k0zm1k Giriş Konuşması Merhaba, bugün sizlere "sorgu paneli nedir?" "nasıl korunabilirim?" "suçu nedir?" "hangi kurumlara şikayet etmeliyim?" "kullanırsam ne olur?" gibi soruları yanıtlamaya çalışacağım. İlk baştan bütün notları geçmek istiyorum...
Rehberin sahibi benim. Sadece Adınız Discord da varsa ve bu ad çok kullanılıyorsa örneğin Mehmet gibi. O zaman bulmaları imkansız ama bunlar dışın da başka bildikleri de varsa mesela anne adı hatice baba adı mehmet gibi o zaman sorgu alanını daraltıp seni çok zor da olsa bulma ihtimali var ama kimsenin bu kadar kafa yorucağını zannetmem.
Bu arada unutmuşum belirli programlar ile IP Adresini görebiliyordunuz sanırım. Galiba bunu Discord bir şekilde kapattı ama web sürümün de hayla var diye biliyorum. Eğer statik ip adresinizi bulurlarsa sizi bal gibi de bulurlar.