4 495590 Hectopat Katılım 16 Ekim 2021 Mesajlar 51 26 Kasım 2022 #1 Garry's Mod'da rol yapıyorum fakat DC'ye Gmod ekranını verdiğimde TS'den gelen ses Discord'a gitmiyor. Bu durumu çözebiliyor muyuz?
Garry's Mod'da rol yapıyorum fakat DC'ye Gmod ekranını verdiğimde TS'den gelen ses Discord'a gitmiyor. Bu durumu çözebiliyor muyuz?
Pluto_B Hectopat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 517 Çözümler 1 26 Kasım 2022 #2 495590 dedi: Garry's Mod'da rol yapıyorum fakat DC'ye gmod ekranını verdiğimde TS'den gelen ses Discord'a gitmiyor. Bu durumu çözebiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... TS ayrı uygulama gmod ayrı oyun TS sesinin gelmesini istiyorsan ekranı TS'ye paylaşabilirsin. Artı 0 Eksi
495590 dedi: Garry's Mod'da rol yapıyorum fakat DC'ye gmod ekranını verdiğimde TS'den gelen ses Discord'a gitmiyor. Bu durumu çözebiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... TS ayrı uygulama gmod ayrı oyun TS sesinin gelmesini istiyorsan ekranı TS'ye paylaşabilirsin.
KS KS 4 495590 Hectopat Katılım 16 Ekim 2021 Mesajlar 51 26 Kasım 2022 #3 Pluto_B dedi: TS ayrı uygulama gmod ayrı oyun TS sesinin gelmesini istiyorsan ekranı TS'ye paylaşabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bunu biliyorum fakat ben gmod ekranını paylaşıp üstüne TS'deki sesleri eklemek istiyorum bunu yapabilecek mixleyecebilecek bir program yok mudur? Artı 0 Eksi
Pluto_B dedi: TS ayrı uygulama gmod ayrı oyun TS sesinin gelmesini istiyorsan ekranı TS'ye paylaşabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bunu biliyorum fakat ben gmod ekranını paylaşıp üstüne TS'deki sesleri eklemek istiyorum bunu yapabilecek mixleyecebilecek bir program yok mudur?