XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.328 Makaleler 8 Çözümler 179 11 Haziran 2022 #31 Merhaba kardeşim ben hacklerim, tüm bilgilerin elimde arkadaşımlarıma dağıttım bir sorun olursa bir daha hacklenirsen bana haber ver. Engelleyebilirsin geç Troll'un teki.
Merhaba kardeşim ben hacklerim, tüm bilgilerin elimde arkadaşımlarıma dağıttım bir sorun olursa bir daha hacklenirsen bana haber ver. Engelleyebilirsin geç Troll'un teki.
P Pasif Kullanıcı Yoctopat Katılım 9 Haziran 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2022 #32 Şutla gitsin.
2 296822 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 11.747 Makaleler 19 Çözümler 69 11 Haziran 2022 #34 Ciddi değildir. Acaba nereden biliyor PC'ne zarar geldiğine? Engelleyip geç, trollemeye çalışıyor seni.
Ciddi değildir. Acaba nereden biliyor PC'ne zarar geldiğine? Engelleyip geç, trollemeye çalışıyor seni.
Atlas Olta Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 1.176 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2022 #35 XPLSG dedi: Merhaba kardeşim ben hacklerim, tüm bilgilerin elimde arkadaşımlarıma dağıttım bir sorun olursa bir daha hacklenirsen bana haber ver. Engelleyebilirsin geç Troll'un teki. Genişletmek için tıkla... Anlamadım:=/ Stoch dedi: Engelle geç, çocuk avlamaya çalışıyor. Genişletmek için tıkla... tamam engelledim
XPLSG dedi: Merhaba kardeşim ben hacklerim, tüm bilgilerin elimde arkadaşımlarıma dağıttım bir sorun olursa bir daha hacklenirsen bana haber ver. Engelleyebilirsin geç Troll'un teki. Genişletmek için tıkla... Anlamadım:=/ Stoch dedi: Engelle geç, çocuk avlamaya çalışıyor. Genişletmek için tıkla... tamam engelledim