Discord'da haksız ban yedim

OneChip

Hectopat
Daha fazla  
4 Temmuz da bir sunucuda konuşurken emekli bir yetkili geldi. Rollerinde ise Valorant'ta 1 maçta 0 vuran adam vardı. Bende adamı sevdiğim için önceden az da olsa bir muhabbetimiz olmuştu adamın ismi aiman idi. Bende kolsuzman dedim. Bilmiyordum herkes yanlış anlayacak önceden bir sunucu hakkında haksızlıktan konuştuk 2 saat mute yedik ve haklıydılar. Onu boş verelim sonra ise emekli yetkili ile dalga geçmekten perma ban attılar
Normalde aşırı küfürbaz biriyimdir. Pandemiden beri küfür oranım %90'dan %20'ye kadar gerilemiştir. Aşırı kanser olmadığım sürece küfür etmem ama sinirden admine küfür ettim bir süre sonra emekli yetkili affetti ve banımı 4 haftaya düşürdüler. 15 Temmuz'da ise banımı açtılar meğerse sorgu için açmışlar bende bilmiyordum affedildim sandım sonra annem çöpü dök gel dedi döküp geldiğimde ban yemiştim. Sebep belirtilmemişti bir arkadaştan rica ettim sorabilir misin neden ban yedim diye sebep admin beye küfür etmişim ama ailevi küfür olmadıkça ban atamazlar. DM'den küfüre karışamazlar ve perma ban atmış admin bey
Tabii küfür etmeyi doğru bulmuyorum ama anlık bir sinirden etmiştim 1.5 ayda 28 level olmuştum ve bazen chat aşırı ölü oluyordu. Bunun üzüntüsüyle ve sunucu üyeleriyle aram aşırı iyiydi şu an o sunucuda olan 4 5 kişiyle ara sıra konuşuyorum. Üzgünüm buradan o admini kınıyorum kısaca. Haksız şekilde perma yedim biraz düşünmeleri gerekebilirdi o rolü vermeden önce ama yapacak bir şey yok iş işten geçti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Takmayın hocam kafanıza. Gelip geçici şeyler bunlar.

Sunucu kuralları sunucudan sunucuya değişir. Küfür karşılığı ban yemişsiniz. Size tavsiyem bu kadar takmayın, üstte ki mesajlar gibi gelip geçici şeyler bunlar.

Discord'a ben gibi sadece oyunda ki arkadaşlarla sesli sohbet için girmeyen var mı? Cidden rank tarzı şeyler mi var orada da? Level nedir yahu Discord iletişim platformu sonuçta. Bu kadar takma oyununu oynamak için kullan kanser olma sonra böyle.

Yetkisi olan adminler genellikle güç zehirlenmesine kapılıyorlar. Ayrıca saçma olan bir şey daha var; adamların kendisi dalga geçmiş zaten üye neden geçmesin?

Leveli aslında boşuna yazmışım fakat birçok tanıdığım kişiler orada kaldı eklememiştim onunda bir üzüntüsü var

Küfür ettiyseniz nasıl haksiz yere ban yemis oluyorsunuz? Ya da benim kacirdigim bir şey mi var?

Anlamadın galiba ailevi küfür etmedim ve ailevi küfür olmadığı sürece ban yok bende sinirlendik 2-3 küfür ettim sonra ise admin sormadan banladı.

Discord'da olmuş bir olayı bu kadar dert edip kafaya takıp uzun uzun yazabilecek kadar boş bir hayata sahip olmayı dilerdim. Gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…