N norahcV Centipat Katılım 5 Temmuz 2024 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Diğer 29 Temmuz 2024 #1 Birini bulmaya çalışıyorum. Elimde sadece Discord'u var. Sadece adını biliyorum soyadı falan yok deleted user olarak gözüküyor. Discord'daki bu hesaptan kişiye nasıl ulaşabilirim bilen biri varsa yardımcı olabilir mi?
Birini bulmaya çalışıyorum. Elimde sadece Discord'u var. Sadece adını biliyorum soyadı falan yok deleted user olarak gözüküyor. Discord'daki bu hesaptan kişiye nasıl ulaşabilirim bilen biri varsa yardımcı olabilir mi?
S SadeceZinzap Decapat Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.155 Çözümler 10 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Oyun Geliştiricisi 29 Temmuz 2024 #2 Önceden size Instagram vb. verdiyse belki ama onun dışında maalesef ulaşamazsınız.
Pc Gamer98 Picopat Katılım 9 Temmuz 2024 Mesajlar 855 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 9400f gtx 750 ti 2 gb oc 16 gb ram. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Temmuz 2024 #3 SadeceZinzap dedi: Önceden size Instagram vb. verdiyse belki ama onun dışında maalesef ulaşamazsınız. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle hocam.
SadeceZinzap dedi: Önceden size Instagram vb. verdiyse belki ama onun dışında maalesef ulaşamazsınız. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle hocam.