FurkanXGG Picopat Katılım 9 Eylül 2024 Mesajlar 119 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2025 #1 Arkadaşıma sen de DC hesabı açsana dedim, ok dedi ama nedense hesap oluştura tıklayınca hiçbir şey olmuyormuş, her şeyi denemiş, ben de size başvurmak istedim.
Arkadaşıma sen de DC hesabı açsana dedim, ok dedi ama nedense hesap oluştura tıklayınca hiçbir şey olmuyormuş, her şeyi denemiş, ben de size başvurmak istedim.
v3rtecc Hectopat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 3.762 Makaleler 3 Çözümler 20 23 Haziran 2025 #2 VPN açıkken mi kaydolmayı deniyor, erişim yasağı var. Ban yediği için de olabilir, modem reset atsın ve VPN'le kaydolmayı denesin.
VPN açıkken mi kaydolmayı deniyor, erişim yasağı var. Ban yediği için de olabilir, modem reset atsın ve VPN'le kaydolmayı denesin.
FurkanXGG Picopat Katılım 9 Eylül 2024 Mesajlar 119 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2025 #3 v3rtecc dedi: VPN açıkken mi kaydolmayı deniyor, erişim yasağı var. Ban yediği için de olabilir, modem reset atsın ve VPN'le kaydolmayı denesin. Genişletmek için tıkla... Vpn açıkken deniyor evet, ban falan yemedi ilk kez dc kullanıyor. Arkadaşlar son çare konu açmaktı yoksa DC hesabı falan açamıcak bir cevapmı verseydiniz.
v3rtecc dedi: VPN açıkken mi kaydolmayı deniyor, erişim yasağı var. Ban yediği için de olabilir, modem reset atsın ve VPN'le kaydolmayı denesin. Genişletmek için tıkla... Vpn açıkken deniyor evet, ban falan yemedi ilk kez dc kullanıyor. Arkadaşlar son çare konu açmaktı yoksa DC hesabı falan açamıcak bir cevapmı verseydiniz.
TahaCann Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 196 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2025 #4 FurkanXGG dedi: Vpn açıkken deniyor evet, ban falan yemedi ilk kez dc kullanıyor. Arkadaşlar son çare konu açmaktı yoksa DC hesabı falan açamıcak bir cevapmı verseydiniz. Genişletmek için tıkla... tarayıcıdan denesin ve modem reset atmayı denesin
FurkanXGG dedi: Vpn açıkken deniyor evet, ban falan yemedi ilk kez dc kullanıyor. Arkadaşlar son çare konu açmaktı yoksa DC hesabı falan açamıcak bir cevapmı verseydiniz. Genişletmek için tıkla... tarayıcıdan denesin ve modem reset atmayı denesin
FurkanXGG Picopat Katılım 9 Eylül 2024 Mesajlar 119 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2025 #5 TahaCann dedi: tarayıcıdan denesin ve modem reset atmayı denesin Genişletmek için tıkla... Şey... Denendi
TahaCann dedi: tarayıcıdan denesin ve modem reset atmayı denesin Genişletmek için tıkla... Şey... Denendi
TahaCann Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 196 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2025 #6 FurkanXGG dedi: Şey... Denendi Genişletmek için tıkla... Siz açın? Bilgileri versin size.
FurkanXGG Picopat Katılım 9 Eylül 2024 Mesajlar 119 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #7 TahaCann dedi: Siz açın? Bilgileri versin size. Genişletmek için tıkla... Çok akıllı biriyimdir (!). Hesabı açtığımı gibi şifresini unuttum...
TahaCann dedi: Siz açın? Bilgileri versin size. Genişletmek için tıkla... Çok akıllı biriyimdir (!). Hesabı açtığımı gibi şifresini unuttum...
xquerzy Hectopat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 2.783 Çözümler 25 4 Temmuz 2025 #8 FurkanXGG dedi: Çok akıllı biriyimdir (!). Hesabı açtığımı gibi şifresini unuttum... Genişletmek için tıkla... Başka bir mail adresiniz yok ise +1 ekleyebilirsiniz. Örnek: technopat2011+1@gmail.com
FurkanXGG dedi: Çok akıllı biriyimdir (!). Hesabı açtığımı gibi şifresini unuttum... Genişletmek için tıkla... Başka bir mail adresiniz yok ise +1 ekleyebilirsiniz. Örnek: technopat2011+1@gmail.com
FurkanXGG Picopat Katılım 9 Eylül 2024 Mesajlar 119 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2025 #9 xquerzy dedi: Başka bir mail adresiniz yok ise +1 ekleyebilirsiniz. Örnek: technopat2011+1@gmail.com Genişletmek için tıkla... Evet kendi telefon numaram bloke oldu anneminkide bloke oldu...
xquerzy dedi: Başka bir mail adresiniz yok ise +1 ekleyebilirsiniz. Örnek: technopat2011+1@gmail.com Genişletmek için tıkla... Evet kendi telefon numaram bloke oldu anneminkide bloke oldu...