Discord'da hiçbir şey gözükmüyor

xheni

Hectopat
Daha fazla  
Discord'da arkadaşlarımın profil fotoğraflarını, emojilerin çoğunu vs. göremiyorum. İnternetten araştırdım fakat bir şey de bulamadım.
Sorunum üstteki arkadaş ile aynı, bilgisayarı 10 kere açıp kapayarak düzelmiş fakat benim 3-4 gündür bu şekilde. Tarayıcından girdiğimde de aynı şekilde hiçbir profil fotoğrafı görünmüyor ama VPN ile başka bir ülkeye bağlanıp sayfayı yenilediğimde olması gerektiği gibi görünüyor. DNS değiştirdim, modemi açıp kapattım, DC arayüzünde CTRL+R yaptım ama hala bu şekilde. Discord'u tamamen kaldırıp tekrar yükledim düzelmedi. Daha önce aynı sorunu yaşamış birisi var mı? Nasıl düzeltebilirim?

Dosya Ekleri

• 3454354.PNG
    3454354.PNG
    5,6 KB · Görüntüleme: 61
Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer Chrome kullanıyorsanız sol üstte kilit işaretine tıklayın ve resimlere izin verdiğinizden emin olun, veya resimleri engelleyebilcek bir eklenti varsa kapatıp siteyi yenileyin.

Eğer Chrome kullanıyorsanız sol üstte kilit işaretine tıklayın ve resimlere izin verdiğinizden emin olun, veya resimleri engelleyebilcek bir eklenti varsa kapatıp siteyi yenileyin.
Uygulamadan kullanıyorum Discord'u. Tarayıcıda da aynı sorun var mı diye baktım orda da aynı şekilde profil resimleri, bazı emojiler görünmüyor ama tarayıcıdan VPN'i aktifleştirdiğimde sadece tarayıcı düzeliyor. Sorun uygulamada. Uygulamayı hiçbir şekilde düzeltemiyorum. Bilgisayarı da 5-6 kez aç-kapa yaptım ama düzelmedi..

Technopat Haberler

Geri
Yukarı