Discord'da ID ile kişisel bilgi bulunabilir mi?

ÖylesineBiri01

Decapat
Merhaba arkadaşlar. Bugün biri beni Discord'da ID mi bulup ID ile kişisel bilgilerimi bulup panelden bakma ile tehdit etti. Böyle bir şey mümkün mü ID ile kişisel bilgi bulunabilir mi? Onun dışında Discord'da kişisel bilgilerimizin bulunmaması için ne yapmalıyız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Discord ID ile kişisel bilgilerini bulamaz merak etme.

Her türlü bulunursun ayrıca sallama engelle geç veya sinir etmeye çalış o zaman zevk alamayıp sinirleniyorlar çok iyi oluyor. Ama engellemeni tavsiye ederim.

Dicordda ID ile Max hesabının kuruluş tarihini bulurlar. Bizim bir tanıdıkta ID'yi panele atıp bir şeyler buluyordu hava atıyordu. En fazla hesabın kuruluş tarihini buldu.

Dicordda ID ile Max hesabının kuruluş tarihini bulurlar. Bizim bir tanıdıkta ID'yi panele atıp bir şeyler buluyordu hava atıyordu. En fazla hesabın kuruluş tarihini buldu.

Her panel kuruluş tarihi bulacak diye bir şey yok panelin bin bir tür çeşidi var sizin arkadaşınız öyle bulmuştur.

Her panel kuruluş tarihi bulacak diye bir şey yok panelin bin bir tür çeşidi var sizin arkadaşınız öyle bulmuştur.
Discord ID'si ile nasıl Tc falan bulmasını bekliyorsunuz ki daha discorda bile vermemişken? Ad soyadı bile bulamaz. Nasıl bulabilir ki sizce?

Benim kardeşim zamanında Roblox oynarken Discord'dan bazı arkadaşları dolandırmaya çalışmıştı. Parayı alıp(oyun parası) DC'den engellemişti. Daha sonra önümüze panelden alınmış tüm bilgilerimiz atılmıştı. İsim soyadı vermediğini söylüyor. Anlaşılan IP adresinden de yapılıyor gibi.

IP adresinden yerinizi bulur ama nokta atışı bulamaz anca ilçeyi mahalleyi bulur maksimum.

Discord ID'si ile nasıl T.C. Falan bulmasını bekliyorsunuz ki daha Discord'a bile vermemişken? Ad soyadı bile bulamaz. Nasıl bulabilir ki sizce?

Dostum telefon numarasını eklediyse falan bulunabilir ya. Ya da e postasında ismi yazıyordur.

Açıkçası ben Discord'da herhangi bir linke tıklamıyorum dosya indirmiyorum MP 4 videoları dışında hesabıma telefon doğrulaması eklemedim mail bile fake mail ama Discord'da çok açık olduğu için edişelendim tabii kii + endişelenmemin sebebi daha önce yasaklandım bir sunucuya ne zaman girmeye çalışsam admin benim oldu mu yasaklayıp banlıyordu hatta modemi resetleyip+yeni Gmail ile alt hesap açıp hesabı 10 15 gün bekletmiştim ona romen sunucuya girdiğime benim olduğumu anlayıp sunucudan yasaklamıştı nasıl olduğunu sordumda isi söylememişlerdi ama bilgisayarımın HWID'ini öğrendiklerini söylemişlerdi.

Discord ID'si ile nasıl T.C. falan bulmasını bekliyorsunuz ki daha Discord'a bile vermemişken? Ad soyadı bile bulamaz. Nasıl bulabilir ki sizce?

Discord token ile giriş yaptıysa kullanıcı adında veya epostasında bilgiler yazıyor ise bulabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…