Discord'da "@" ile etiketleme yaptıktan sonra "@'a" basılırsa ne olur?

niyxlia

Hectopat
Daha fazla  
Discord'la ilgili çok sorunum var ve hesabımla ilgili. GIF ve fotoğrafa basınca hesap gider mi diye bir tartışma başlattım ama nedense akıllanmadım ve biraz daha basmaya başladım ama güvenilirdi büyük ihtimalle. Sonra sunucuda bir mesaj gördüm mesajda: "@. Kullanıcıdan gelen linklere sakın basmayın basarsanız hesabınız çalınır ve bilgileri satılır" diyordu fakat kendini etiketlemişti. Ben de kim diye bakarken bastım bir şey olcağını sanmam ama hesap konusunda çok hassasımdır. Bence kendini etiketleyip üstüne kötülemesi gariptir ve yeni bir dolandırma yöntemidir diye düşündüm. Bu işte profesyonel olan varsa anlatabilir mi detayına kadar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öyle bir şey olsaydı emin olun burada da etiketleme olmazdı.

"@. Kullanıcıdan gelen linklere sakın basmayın basarsanız hesabınız çalınır ve bilgileri satılır" diyordu fakat kendini etiketlemişti. Ben de kim diye bakarken bastım.
Linke mi bastınız yoksa birinin profiline mi?

Hocam profiline basmış galiba.
Çok karışık yazmış anlayamadım ben.

Profile tıkladıysanız bir şey olmaz, linke tıkladıysanız bir şey indirip açmadığınız sürece yine sıkıntı çıkmaz ama her ihtimale karşı Kaspersky indirip tam tarama yapın.

Ben bir sunucuda takılıyordum ve biri yazdı ki (ismi misal otas) @otas adlı kişiye güvenmeyin hesabınızı çalar ve bilgilerinizi satar diyordu ve oradaki @otas a bastım kimdir diye.Ama yazan otas dı

Bir bağlantıya tıklamayla bu işler yapılıyor olsaydı senin bu dünyada hayatta kalma şansın 0 olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…