ALiYaRDoo Femtopat Katılım 14 Haziran 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2022 #1 Merhaba. Ben JavaScript'den Discord botu yapıyorum ve. Yetkiver komutu ile belirli bir rol verilecek. Örnek olarak. Yetkiver @Kişi yazınca belirli olan rol verilecek. Yardımcı olabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Haziran 2022
Merhaba. Ben JavaScript'den Discord botu yapıyorum ve. Yetkiver komutu ile belirli bir rol verilecek. Örnek olarak. Yetkiver @Kişi yazınca belirli olan rol verilecek. Yardımcı olabilir misiniz?
183189 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 3.827 Makaleler 1 Çözümler 94 14 Haziran 2022 #2 Şöyle videolardan mantığını anlayıp kendi botuna göre yapabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Şöyle videolardan mantığını anlayıp kendi botuna göre yapabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et