Suawida Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2021 #1 Merhabalar. Benim masaüstümün çalışan bir kamerası var fakat bu kamerayı Discord'da açamıyorum. Lütfen bir çözümü varsa söyler misiniz?
Merhabalar. Benim masaüstümün çalışan bir kamerası var fakat bu kamerayı Discord'da açamıyorum. Lütfen bir çözümü varsa söyler misiniz?
TheDifference1622 Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 256 Çözümler 2 11 Şubat 2021 #2 Suawida dedi: Merhabalar. Benim masaüstümün çalışan bir kamerası var fakat bu kamerayı Discord'da açamıyorum. Lütfen bir çözümü varsa söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Sadece discord'da mı çalışmıyor yoksa diğer programlarda kamera çalışıyor mu? Artı 0 Eksi
Suawida dedi: Merhabalar. Benim masaüstümün çalışan bir kamerası var fakat bu kamerayı Discord'da açamıyorum. Lütfen bir çözümü varsa söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Sadece discord'da mı çalışmıyor yoksa diğer programlarda kamera çalışıyor mu?
KS KS Suawida Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2021 #3 TheDifference1622 dedi: Sadece discord'da mı çalışmıyor yoksa diğer programlarda kamera çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... Diğer programlarda sorunsuz çalışıyor sadece discordda kameramı açamıyor yüklenme ekranında kalıyor. Artı 0 Eksi
TheDifference1622 dedi: Sadece discord'da mı çalışmıyor yoksa diğer programlarda kamera çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... Diğer programlarda sorunsuz çalışıyor sadece discordda kameramı açamıyor yüklenme ekranında kalıyor.
ilkaygenc Femtopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2021 #4 Bende de aynı sorun var. Artı 0 Eksi
Belirsiz İntegral Decipat Katılım 29 Temmuz 2019 Mesajlar 1.264 Çözümler 6 14 Şubat 2021 #5 Kameranın sürücüsünü güncellemeyi dene. Discord'a girip tekrar Webcam'i seç Artı 0 Eksi