shawty Hectopat Katılım 17 Ağustos 2019 Mesajlar 95 Çözümler 2 29 Kasım 2020 #1 Merhaba, yaklaşık 1 haftadır bu sorunu yaşamaktayım. Sırf bunun yüzünden yönetici olduğum sunucuya giremedim. Mesaj gönderemiyorum, kanallar ve kullanıcılar gözükmüyor. Sebebi ne olabilir ve nasıl çözebilirim bu sorunu?
Merhaba, yaklaşık 1 haftadır bu sorunu yaşamaktayım. Sırf bunun yüzünden yönetici olduğum sunucuya giremedim. Mesaj gönderemiyorum, kanallar ve kullanıcılar gözükmüyor. Sebebi ne olabilir ve nasıl çözebilirim bu sorunu?
M muzan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 4.066 Makaleler 18 Çözümler 34 29 Kasım 2020 #2 Artı 0 Eksi
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 29 Kasım 2020 #3 Tarayıcı üzerinden girmeyi dener misin? Herhangi bir proxy veya VPN var mı? Artı 0 Eksi
Atilla Polat Hectopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 388 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2020 #4 Sadece o sunucuda mı oluyor? Artı 0 Eksi
KS KS shawty Hectopat Katılım 17 Ağustos 2019 Mesajlar 95 Çözümler 2 29 Kasım 2020 #5 Atilla Polat dedi: Sadece o sunucuda mı oluyor? Genişletmek için tıkla... Evet. muzan dedi: Eki Görüntüle 755568 Genişletmek için tıkla... 10 dakika üye kaldıktan sonra da sorun devam ediyor. Onunla hiçbir alakası yok. Artı 0 Eksi
Atilla Polat dedi: Sadece o sunucuda mı oluyor? Genişletmek için tıkla... Evet. muzan dedi: Eki Görüntüle 755568 Genişletmek için tıkla... 10 dakika üye kaldıktan sonra da sorun devam ediyor. Onunla hiçbir alakası yok.
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 29 Kasım 2020 #6 Herkesin dediğine cevap verilmiş. Bir tek daha önce aynı sorunu yaşayan benim dediğim görmezden gelinmiş... Artı 0 Eksi
Herkesin dediğine cevap verilmiş. Bir tek daha önce aynı sorunu yaşayan benim dediğim görmezden gelinmiş...
omererensen Decapat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 406 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2020 #7 shawty dedi: 10 dakika üye kaldıktan sonra da sorun devam ediyor. Onunla hiçbir alakası yok. Genişletmek için tıkla... CTRL+r yapar mısın. Artı 0 Eksi
shawty dedi: 10 dakika üye kaldıktan sonra da sorun devam ediyor. Onunla hiçbir alakası yok. Genişletmek için tıkla... CTRL+r yapar mısın.
KS KS shawty Hectopat Katılım 17 Ağustos 2019 Mesajlar 95 Çözümler 2 29 Kasım 2020 #8 246941 dedi: Herkesin dediğine cevap verilmiş. Bir tek daha önce aynı sorunu yaşayan benim dediğim görmezden gelinmiş... Genişletmek için tıkla... Çok özür dilerim. Kafam yerinde değildi. VPN ya da proxy falan kullanmıyorum. Hemen tarayıcıda deneyeceğim. omererensen dedi: CTRL+r yapar mısın? Genişletmek için tıkla... Şimdi yaptım. Fakat hala devam ediyor. 246941 dedi: Tarayıcı üzerinden girmeyi dener misin? Herhangi bir proxy veya VPN var mı? Genişletmek için tıkla... Tarayacıda da aynı sorun mevcut. Artı 0 Eksi
246941 dedi: Herkesin dediğine cevap verilmiş. Bir tek daha önce aynı sorunu yaşayan benim dediğim görmezden gelinmiş... Genişletmek için tıkla... Çok özür dilerim. Kafam yerinde değildi. VPN ya da proxy falan kullanmıyorum. Hemen tarayıcıda deneyeceğim. omererensen dedi: CTRL+r yapar mısın? Genişletmek için tıkla... Şimdi yaptım. Fakat hala devam ediyor. 246941 dedi: Tarayıcı üzerinden girmeyi dener misin? Herhangi bir proxy veya VPN var mı? Genişletmek için tıkla... Tarayacıda da aynı sorun mevcut.
Zakramoreas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 4.217 Makaleler 1 Çözümler 62 29 Kasım 2020 #9 shawty dedi: Çok özür dilerim. Kafam yerinde değildi. VPN ya da proxy falan kullanmıyorum. Hemen tarayıcıda deneyeceğim. Şimdi yaptım. Fakat hala devam ediyor. Tarayacıda da aynı sorun mevcut. Genişletmek için tıkla... Başka bir sunucuda dener misiniz? Artı 0 Eksi
shawty dedi: Çok özür dilerim. Kafam yerinde değildi. VPN ya da proxy falan kullanmıyorum. Hemen tarayıcıda deneyeceğim. Şimdi yaptım. Fakat hala devam ediyor. Tarayacıda da aynı sorun mevcut. Genişletmek için tıkla... Başka bir sunucuda dener misiniz?
KS KS shawty Hectopat Katılım 17 Ağustos 2019 Mesajlar 95 Çözümler 2 29 Kasım 2020 #10 Zakramoreas dedi: Başka bir sunucuda dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Bir tek bu sunucuda durum böyle. Artı 0 Eksi
Zakramoreas dedi: Başka bir sunucuda dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Bir tek bu sunucuda durum böyle.