Discord'da karşı tarafa bilgisayardaki sesler gidiyor

Furko801

Hectopat
Daha fazla  
Dying Light 2: Stay Human adlı oyunu oynarken bir anda oyunum mavi ekran verdi ve sebebini araştırırken bilgisayarımda SFC scannow gibi komutların da hata verdiğini gördüm. Daha önce de aynı şey olmuştu ve bilgisayarımı sıfırlayınca geçmişti. Ama bir daha bilgisayarımı uzun bir süre sıfırlamak istemiyorum çünkü sıfırladıktan sonra yüksek grafiklerde oynadığım oyunu düşük grafiklerde bile oynayamaz oldum. Neyse sıfırlamadan yapılacak komutlar aradım denedim CMD ve Powershell'den yazdım. Fakat daha sonra oynadığım oyunların sesi, YouTube'da açtığım videoların sesi Discord'daki arkadaşlarıma gitmeye başladı. Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. Arka plan sesimin karşı tarafa gitmesini istemiyorum ve bas konuş kullanmak istemiyorum.

Son düzenleme:
Gürültü azaltmayı aktif hale getirirsen arka plan sesleri karşı tarafa gitmez. Ama bu sefer de konuştuğun zaman sesin boğuk çıkıyor haberin olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Gürültü azaltma özelliğini açarsan alkış gibi sesler karşı tarafa gitmez.

Hoparlör kullanarak mı bunları yaşıyorsunuz? Eğer kulaklık ile yaşıyorsanız yukarıda söylenenlerin önemi yoktur. Sorun farklı bir şeyden kaynaklıdır.

Hoparlör kullanarak mı bunları yaşıyorsunuz? Eğer kulaklık ile yaşıyorsanız yukarıda söylenenlerin önemi yoktur. Sorun farklı bir şeyden kaynaklıdır.
Kulaklık ile yaşıyorum. Gürültü azaltmayı biliyorum fakat onunla sesim biraz boğuk çıkıyor ve onda da arada arka plan sesi karşıya gidiyor.

Kulaklık ile yaşıyorum. Gürültü azaltmayı biliyorum fakat onunla sesim biraz boğuk çıkıyor ve onda da arada arka plan sesi karşıya gidiyor.
O zaman sorun sistemsel olabilir. Discord'a mail atınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…