Discord'da karşıya ses gitmiyor

Brntsolt

Kilopat
Discord karşıya ses gitmiyor sadece PC üzerinden oluyor bu bilgisayar ayarlarında sesleri ayarladım DC üzerinden ses ayarladım hiçbiri fayda etmedi mobilden bağlayınca çalışıyor sadece PC de çalışmıyor sesleri alıyorum ama benim sesim karşıya gitmiyor kulak içi kulaklık kullanıyorum ondan kaynaklı bir durum olabilir mi?

Discord karşıya ses gitmiyor sadece PC üzerinden oluyor bu bilgisayar ayarlarında sesleri ayarladım DC üzerinden ses ayarladım hiçbiri fayda etmedi mobilden bağlayınca çalışıyor sadece PC de çalışmıyor sesleri alıyorum ama benim sesim karşıya gitmiyor kulak içi kulaklık kullanıyorum ondan kaynaklı bir durum olabilir mi?

Kulaklığın veya bilgisayarın mikrofonunda sorun olabilir. Kulaklıksız deneyin, ses gelirse kulaklıktadır sorun.

Evet olabilir kulak içi kulaklıkta kötü bir kulaklıksa mikrofon olarak algılanmıyor.

Bilgisayarda çift giriş var mesela biri mik biri hoparlör için kulaklıkta sorun olduğunu düşünmüyorum eğer olsaysdı mobilde çalışmazdı diye düşünüyorum
Telefonda tek bir giriş ile hem kulaklık hem mikrofon olarak kullanabiliyorsunuz, ancak bilgisayar kısmında iki giriş olduğu için hem kulaklık hem mikrofon yapamayabiliyorsunuz.
Bir mikrofon veya mikrofonlu kulaklık alırsanız (USB girişli veya çift jak girişli) sesinizi iletebilirsiniz.

Hocam kulaklığı hoparlöre takıyorsunuz ondan dolayı mikrofon çalışmıyor.

Çift girişli kulaklık alsam çözülür mü sorun

Telefonda tek bir giriş ile hem kulaklık hem mikrofon olarak kullanabiliyorsunuz, ancak bilgisayar kısmında iki giriş olduğu için hem kulaklık hem mikrofon yapamayabiliyorsunuz.
Bir mikrofon veya mikrofonlu kulaklık alırsanız (USB girişli veya çift jak girişli) sesinizi iletebilirsiniz.

Teşekkürler Arctis 1 düşünüyorum sorun olur mu?

Çift girişli kulaklık alsam çözülür mü sorun

Teşekkürler Arctis 1 düşünüyorum sorun olur mu?
Eski kulaklığımda biri yeşil (kulaklık) biri kırmızı (mikrofon) olacak şekilde 2 adet girişi vardı birisini bilgisayarın kulaklık kısmına birisini mikrofon kısmına takınca sorunsuz çalışıyordu yani evet.
Kulaklıklardan pek anlamam ancak kulaklık alacaksan bütçe belirtip konu açabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı