Pismaniyee Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.826 Çözümler 4 3 Mart 2022 #1 Kayıt botu olarak Nors kullanıyorum. Kayıtsız rolü olan kişinin sadece Kayıt kanalını görmesini istiyorum. Kaydedince sohbet kanalını görmesini istiyorum. Nasıl yapılır?
Kayıt botu olarak Nors kullanıyorum. Kayıtsız rolü olan kişinin sadece Kayıt kanalını görmesini istiyorum. Kaydedince sohbet kanalını görmesini istiyorum. Nasıl yapılır?
iamshared Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 1.007 Makaleler 1 Çözümler 8 3 Mart 2022 #11 rolü oluştur görmemesini istediğin kanalın özel ayarlarına girip görüntülemeyi kapat bu kadar Artı 0 Eksi
KS KS Pismaniyee Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.826 Çözümler 4 3 Mart 2022 #12 Mike Toreno dedi: Öyle yapmamalı. Normal sunucuda rolü olan insanlarda göremeyecek o kanalı o zaman. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz oldu. Artı 0 Eksi
Mike Toreno dedi: Öyle yapmamalı. Normal sunucuda rolü olan insanlarda göremeyecek o kanalı o zaman. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz oldu.