Resimdeki kısayolar nasıl kullanılıyor? Mesaja odaklanmamız gerektiğini söylüyor ancak bunu nasıl yapacağım bilmiyorum. Örnek olarak mesela bir arkadaşım çok hızlı bir şekilde mesajı düzenleyebiliyor veya silebiliyor.
Eki Görüntüle 2482196
üst ok tuşu işe yaradı teşekkürlerHocam çok hızlı bir şekilde silmek istiyorsan "Shift" tuşuna basılı tut mesajın üstüne gel orada çöp kutusunu göreceksin. Eğer çok hızlı düzenlemek istiyorsan Ok tuşlarından "Üst ok" tuşuna bas mesajına otomatik olarak düzenleme yerine atıyor Chatteyken.
O kısayollar oyun menüsü için diye biliyorum.
Normal menülerdeki kısayollar için:
![]()
[Windows] Discord Kısayolları
Eğer fareni bir kenara bırakıp Discord kısayolları ile bir klavye savaşçısı olmak istiyorsan, Discord hayallerini gerçekleştirmen için ilk adımı atmanı sağlayacak! Discord’u köşe bucak gezebilmen ...support.discord.com
Oyun oynarken açılan menüden bahsetmiştim, nasıl odaklanıldığı hakkında bir fikrim yok.üst ok tuşu işe yaradı teşekkürler
Yani Discord'u yan ekranıma alıp ana ekranda oyun oynarken "e" tuşuna bastığımda mesajı düzenlemeye mi başlacak? Mesajlara odaklanma olayını çözemedim tam olarak onu çözersem resimdeki kısayolları kullanabilirim sanırım.
Üst ok tuşu işe yaradı teşekkürler
Yani Discord'u yan ekranıma alıp ana ekranda oyun oynarken "e" tuşuna bastığımda mesajı düzenlemeye mi başlacak? Mesajlara odaklanma olayını çözemedim tam olarak onu çözersem resimdeki kısayolları kullanabilirim sanırım.
Shift'inde işe yaraması gerekiyor benim bildiğim Shift tuşuna basılı tutarken attığınız mesajın üstüne gelirseniz sağ tarafında kırmızı renkte çöp kutusu çıkıyor bastığınız zaman siliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.