Discord'da kişisel bilgi paylaşımı

slmbnwho

Hectopat
Daha fazla  
Discord'da doğum tarihimin ya da yaşadığım yerin bilinmesinde bir sıkıntı var mı? Hakkımda kısmına yazmak istiyorum da. Şimdiden teşekkürler.

Discord'da doğum tarihimin ya da yaşadığım yerin bilinmesinde bir sıkıntı var mı? Hakkımda kısmına yazmak istiyorum da. Şimdiden teşekkürler.

Kanka bir şey olmaz diye düşünüyorum ama çok detaya girme

Sanmıyorum bir sorun olacağını, şimdi diğer bilgilerinizi data ile bulabilirler desek, ad soyad olmadan yapamıyorlar diye biliyorum. Gönül rahatlığıyla koyabilirsiniz.

Öyle bir hata yapma sakın yarın öbür gün ters düşersin birisiyle başın ağırır benim tüm ailemim fotolarını bulup santaj yapmışlardı bayağı uğraştım sonra sen sen ol adından başka hiçbir şeyini paylaşma.

Yani koymasanız daha iyi çünkü yarın bir gün bilgilerinizi tam olarak bulurlarsa şantaj yaparlar ha bu sizi onları dava etmenizle falan uğraştırır ek olarak fake bir kişilikle dolaşın.

Sadece yaşadığınız ili ve doğum tarihini belirtirseniz sorun çıkmaz.

Yani işsiz gibi bilgilerinizi not ederlerse (ad soyad falan) sonra önünüze fotoğraflarınızdan tutun kimlik bilgileriniz vs. düşer bunun da önüne geçmek için sahte isim, soyisim olsun diğerleri hiç önemli değil yaşınız falan ama Discord üzerindeki hiçbir arkadaşınıza doğru bilgilerinizi vermeyin.

Gerek yok yazmana. Discord Instagram gibi bir platform değil. Kötü amaçlı birçok kişi var Discord'da. TC kimliğinizden tutun vesikalık fotoğrafınıza kadar her şeyi önünüze serebilirler. Discord'a bağladığınız Spotify, Steam gibi platformlara da dikkat edin. Bu tarz yerlerde adınız soyadınız bulunmasın. Eğer uğraşmak istemiyorsanız "public" olarak adlandırılan, ne olduğu belirsiz, kendini sanal mafya diye tanıtan kişilerin yoğunluklu olduğu ortamlardan uzak durun. Ben sadece birkaç yayıncının ve arkadaşlarımla oyun oynadığımız sunucudayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…