Discord'da kişisel bilgilerim paylaşıldı

Srcnz

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar biriyle konusuyordum. Arkadas falan olduk. Sonra işte ismimi soyismimi ve yaşadığım yeri biliyordu. Sadece bir sabah kalktım işte bana soyağacımı atmış. Acaba isimlerden hariç T.C. bilgileri vesaire bulmuş mudur? Nasıl bulmuş olabilir? Fikri olan var mı?

Eğer bilgilerini paylaşacağını söylerse şikayet edebilirsiniz.

Hocam maalesef bunun bir çözümü yok. İsim soyisim ile her şey bulunuyor. Eğer herkese açık yerde paylaşırsa şikayet edebilirsiniz.

Mernis ile bulmuştur artık herkesin elinde var çokta önemli değil zaten nasıl kullanılacağını bilmiyordur

Hocam şantaj vesaire yapmaya çalışırsa hiç oralı olma , resim at , şunu yap vesaire der ise , umursama .

Seninle oynayan birisi olabilir. Discord ile soyağacı ne alaka.

Karşındaki kişinin cep telefonu numarası sende var mı? nerede yaşadığını biliyor musun?

Her şeyi bulmuştur. Muhtemelen sizi rahatsız etmek dışında bir şey yapmaz.
Çok dert ediyorsan emniyet güçlerine bildirebilirsin.

İnatla tanımadığınız kişilerin sunucularına girip "arkadaş" oluyor, bilgilerinizi paylaşıyor sonra da başınıza bunlar gelince şaşırıyorsunuz. Türk milleti gerçekten Atatürk'ün dediği gibi zeki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…