Discord'da kişisel bilgilerim paylaşıldı

Her gün 5 defa açılan klasik konu anlayın şunu artık Türkiye vatandaşı olan herkesin internette bilgileri 10 liraya satılıyor

Yaptığın şeyin mallık olduğunu kabullenmen lazım, ismini söylediğin için o bu sayede panelden arama yapmış ve senin soyağacını bulmuş, soyağacını bulduysa kimlik numaranıda bulmuştur ve senin adresini ona vermen aşırı büyük mallık senin evine her şeyi yollayabilir. (Örnek: Adresleri açığa çıkan twitch yayıncılarına SWAT ekipleri yollanması) Küçük yaştamısın bilmiyorum ama herkese kişisel bilgilerini verme, alışkanlıklarını bile.

Her gün 5 defa açılan klasik konu anlayın şunu artık Türkiye vatandaşı olan herkesin internette bilgileri 10 liraya satılıyor
Herkesin verisi satılıyor.

Ekstra olarak sana yapabileceği şeyler kısıtlı en fazla evine polis, kurye, sivil polis falan gönderir.

100 yıl önce atarımız zekiydi.

Selam mernis Data'yı Discord botuna entegre edip ad soy ad yazarak sorgu yapılabiliyor artık sanal lamerlar tarafından korkmanıza gerek yok bu bilgiler zaten günümüzde kolayca bulunabiliyor.

Tüm Türkiye'nin datasını 8 euro ya satıyorlar burada asıl soru senin T.C.'ni bulması değil nasıl bu sisteme eriştiklerini sorgulamak lazım.

Selam mernis Data'yı Discord botuna entegre edip ad soy ad yazarak sorgu yapılabiliyor artık sanal lamerlar tarafından korkmanıza gerek yok bu bilgiler zaten günümüzde kolayca bulunabiliyor.

Hangi bot bu bot niye kapanmıyor birsekilde engellenmiyor.

Hocam olurda seni bilgilerin ile tehdit ederse veya herkese açık bir alanda paylaşırsa şikayet edebilirsin

Ekran görüntüsünü alıp CİMER'e şikayet edin, bunun da ekran görüntüsünü alıp çocuğa atın. Ha bir de 10TL'lik log tutan panelinle sana iyi günler yazıp engelleyin. Çok epik bir an olur

Sorgu paneli.

Senin T.C. adresin, soyağacında yer alan herkesin T.C. bilgileri, telefon numaraları, adresleri vs kişinin elindedir.

Bulması oldukça basit bir işlem. 10 dakikada ücretsiz bir panel buluyorsunuz, isim soyisim aratıp bilgilere erişim sağlıyorsunuz.

Dostum mernis dataları her sene çalınıyor zaten bana da söyle sana atayım annenin kızlık soy adını basit yani kimseye gerçek bilgilerini verme sanal bir kimlik oluştur kafanda onunla takıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…