Discord'da komutlar nasıl öğrenilir?

Yer
Aksaray
Daha fazla  
Discord sunucularında komut kanallarında farklı farklı şeyler yazıyorlar. Ben sadece "-rank" komutunu biliyorum. Ama dediğim gibi çeşit çeşit şeyler yazıyorlar. Nasıl öğrenebilirim diğer komutları? Sunucudan sunucuya mı yoksa bottan bota mı değişiyor bu komutlar?

Bottan bota göre değişiyor. Botun ön eki ne ise ona göre yardım komutuna ulaşabilirsiniz. Ön ekler genelde "!" veya "-" tarzı işaretler olur.

Örnek: !yardım

Discord sunucularında komut kanallarında farklı farklı şeyler yazıyorlar. Ben sadece "-rank" komutunu biliyorum. Ama dediğim gibi çeşit çeşit şeyler yazıyorlar. Nasıl öğrenebilirim diğer komutları? Sunucudan sunucuya mı yoksa bottan bota mı değişiyor bu komutlar?
"-help" veya "!help" yazarsanız büyük ihtimalle tüm botların komutları çıkacak, oradan bakabilirsiniz. Botun top.gg sayfasından da bakabilirsiniz.
Mesela burada Nraphy isimli botun komutları var.

"-help" veya "!help" yazarsanız büyük ihtimalle tüm botların komutları çıkacak, oradan bakabilirsiniz. Botun top.gg sayfasından da bakabilirsiniz.
Mesela burada Nraphy isimli botun komutları var.
-yardım komutuymuş teşekkür ederim.

Bottan bota değişir. Komutları öğrenmek için botun prefixine göre yardım komutunu yazmanız gerek.

Genelde yardım komutu veya prefixi botun oynuyor kısmında yazar.

1622582568192.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı