L Loqsy0917 Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 340 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2023 #1 Discord'da yanlıslıkla. Bunlari açmıştım kapattim ama düzelmedi.
Çözüm M M mehmeticikisi 18 Ocak 2023 Hocam Discord'u tamamen silip yüklerseniz düzelir benim de başıma gelmişti tamamen silip yükledim çozuldu.
Hocam Discord'u tamamen silip yüklerseniz düzelir benim de başıma gelmişti tamamen silip yükledim çozuldu.
M mehmeticikisi Hectopat Katılım 4 Kasım 2021 Mesajlar 1.584 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2023 #2 Hocam Discord'u tamamen silip yüklerseniz düzelir benim de başıma gelmişti tamamen silip yükledim çozuldu. Artı 0 Eksi Çözüm
Hocam Discord'u tamamen silip yüklerseniz düzelir benim de başıma gelmişti tamamen silip yükledim çozuldu.
KS KS L Loqsy0917 Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 340 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2023 #3 mehmeticikisi dedi: Hocam Discord'u tamamen silip yüklerseniz düzelir benim de başıma gelmişti tamamen silip yükledim çozuldu. Genişletmek için tıkla... Denetim Masası'ndan silsem olur mu? Artı 0 Eksi
mehmeticikisi dedi: Hocam Discord'u tamamen silip yüklerseniz düzelir benim de başıma gelmişti tamamen silip yükledim çozuldu. Genişletmek için tıkla... Denetim Masası'ndan silsem olur mu?
M mehmeticikisi Hectopat Katılım 4 Kasım 2021 Mesajlar 1.584 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2023 #4 Denetim Masası bir de C diskinden silmeniz lazim. Artı 0 Eksi