Discord'da konuşurken ping yükseliyor

LiciniusVale

Decapat
Daha fazla  
Discord'da konuşurken ping ani olarak çıkıp duruyor. Sohbete bağlanıp sadece durursam bir sıkıntı yok fakat konuşmaya başladığımda gerek oyun pingim gerek Discord pingim tavan yapıyor. Bas konuş kullanıyorum. Superonline'ın 35Mbps faturasındayım ve 5GHz bandından bağlanıyorum. TV+ bağlandığı için internetin hepsini kaldıramadığını düşünüyordum fakat TV+ açık değilken de yaşanıyor. Zaten sorduğumda TV+ altyapısal olarak farklı internet hızınızı etkilemez dediler. Discord'u kaldırıp tekrar kurdum fakat bir değişiklik olmadı. Arayıp gerekli kontrolleri yapar mısınız falan da dedim fakat nafile. Bunu nasıl çözebilirim?

Dosya Ekleri

• 344ms.png
    344ms.png
    187,1 KB · Görüntüleme: 159
  • 479ms.png
    479ms.png
    7 KB · Görüntüleme: 125
  • 584ms.png
    584ms.png
    9,5 KB · Görüntüleme: 117
  • speedtest.png
    speedtest.png
    22 KB · Görüntüleme: 126
Son düzenleyen: Moderatör:
Discord'da konuşurken ping ani olarak çıkıp duruyor. Sohbete bağlanıp sadece durursam bir sıkıntı yok fakat konuşmaya başladığımda gerek oyun pingim gerek Discord pingim tavan yapıyor. Bas konuş kullanıyorum. Superonline'ın 35Mbps faturasındayım ve 5GHz bandından bağlanıyorum. TV+ bağlandığı için internetin hepsini kaldıramadığını düşünüyordum fakat TV+ açık değilken de yaşanıyor. Zaten sorduğumda TV+ altyapısal olarak farklı internet hızınızı etkilemez dediler. Discord'u kaldırıp tekrar kurdum fakat bir değişiklik olmadı. Arayıp gerekli kontrolleri yapar mısınız falan da dedim fakat nafile. Bunu nasıl çözebilirim?
Hocam SuperOnline sorunlu bir internet.Taahütünüz var ise kalmak zorundasınız.Aksi halde ücret yazar.

Ayarlara girip Ses ve Görüntü bölümü altındaki Hizmet Kalitesi Yüksek Paket Önceliğini etkinleştir seçeneği aktif ise devre dışı bırakın. Bu ayar, servis sağlayıcınıza Discord'dan gönderilen paketlere daha fazla önem vermesi emrini verir, diğer uygulamalar için sorun yaratabilir. Sizde Discord'un pingi de artıyormuş, yani buda sorununuzu çözmeyebilir.

Çözüm buldunuz mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı