Discord'da konuşurken ses kasıyor

Yamaner

Hectopat
Merhabalar, ben oyunda 60-90 arası FPS alıyorum. Yalnız Discord'da bas konuş yaptığımda konuşunca oyunda bir anda kasma ve Discord'daki arkadaşımın sesi kesiliyor, sesler kasıyor. Ne yapmalıyım?

Merhabalar, ben oyunda 60-90 arası FPS alıyorum. Yalnız Discord'da bas konuş yaptığımda konuşunca oyunda bir anda kasma ve Discord'daki arkadaşımın sesi kesiliyor, sesler kasıyor. Ne yapmalıyım?
Sistem bilgilerini detaylı bir şekilde paylaşabilir misin?

Bende de aynı durum oluyor. Bu sorunun kaynağını bilmiyorum ama tarayıcıdan açınca bir sıkıntı çıkmıyor.

Kankaaa senin sistem çok kötü.
Büyük ihtimal sistemin yüzündendir.

Sebebi RAM ve SSD 8 GB RAM ve SSD olmayınca bu sorun mutlaka oluyor. Mobil ya da tarayıcı kullanabilirsiniz.

Sisteminiz iyi değil SSD yok muhtemelen ve 2 GB RAM? Tam bir çile maalesef doğru düzgün konuşmak bu sistemde.

Arkadaşımında aynı senin ki gibi bir problemi vardı, TeamSpeak 3 yükledik orada ses düzgündü TeamSpeak 3 deneyebilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…