Çözüldü Discord'da konuşurken ses robot gibi çıkıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

TommyVercetti003

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Texas
Arkadaşlar yıllardır Discord kullanırım bu sorunu yeni fark ettim. Daha önce pek sesli şekilde konuşmazdım ama şimdi konuşmam gerekli.
Zoom'dan öğretmen ders işlerken soru soruyor orada ses sorunsuz gidiyor ama Discord'da konuşurken ses tamamen robot gibi gidiyor.
Çözümü nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar yıllardır Discord kullanırım bu sorunu yeni fark ettim. Daha önce pek sesli şekilde konuşmazdım ama şimdi konuşmam gerekli.
Zoom'dan öğretmen ders işlerken soru soruyor orada ses sorunsuz gidiyor ama Discord'da konuşurken ses tamamen robot gibi gidiyor.
Çözümü nedir?

1. adım: (ses kanalına kanalı düzenle deyin.)

1614063307389.png

2. adım: (biraz düşürün.)

1614063362287.png

1614063493699.png

Değiştirin.
1. adım:

1614063573207.png

2. adım:

1614063603758.png

(Europe yapabilirsiniz.)

1. adım:

1614063819821.png

Tıklayın.
@Kwak'nun dediği gibi.

Son düzenleme:
Krisp açık ise öyle çıkar bir de kapatıp deneyin.

Çözüm
Sesin robot gibi olması pingden olur genellikle. Discord aramadayken sol aşağı kısımda pinginiz yazar. Çok yüksek olmaması lazım.
Max 120 oluyor.
Krisp açık ise öyle çıkar bir de kapatıp deneyin.
Deniyorum.
Hocam bazen bende de aynı durum oluyor. Kulaklığımla ilgi sanmıştım ama değilmiş. Çözümü nedir bilmiyorum ama bende kulaklığı USB'den çıkarıp tekrar takınca düzeliyor.
Kulaklıkla kullanınca sorun olmuyor. Sorun şu ki ben kulaklık kullanmak istemiyorum o yüzden laptop mikrofonunu kullanıyorum.

Max 120 oluyor.

Deniyorum.

Kulaklıkla kullanınca sorun olmuyor. Sorun şu ki ben kulaklık kullanmak istemiyorum o yüzden laptop mikrofonunu kullanıyorum.
Eğer 120ms ise ara sıra gitmesi normaldir. Belki de laptop mikrofonunuz öyledir fakat Zoom'da sıkıntı yoksa büyük ihtimal ping ile alakalıdır.

1. adım: (ses kanalına kanalı düzenle deyin.)

Eki Görüntüle 891943

2. adım: (biraz düşürün.)

Eki Görüntüle 891945

1. adım:

Eki Görüntüle 891952

2. adım:

Eki Görüntüle 891953

(Europe yapabilirsiniz.)

1. adım:

Eki Görüntüle 891961

Tıklayın.
@Kwak'nun dediği gibi.
Kanalı düzenlemeyi bulamıyorum.
1. adımdakini.
Eğer 120ms ise ara sıra gitmesi normaldir. Belki de laptop mikrofonunuz öyledir fakat Zoom'da sıkıntı yoksa büyük ihtimal ping ile alakalıdır.
Tamamen robot gibi ya sinir bozucu.
Yardımın için teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı