Thearlk146 Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 751 Makaleler 1 Çözümler 3 11 Mart 2023 #1 Arkadaşlarla bir sunucumuz var. Arkadaş kurucu, yani benimkinin üstünde bir rol istedi. Verirsem sunucu sahipliği falan gider mi? Bir sıkıntı olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mart 2023
Arkadaşlarla bir sunucumuz var. Arkadaş kurucu, yani benimkinin üstünde bir rol istedi. Verirsem sunucu sahipliği falan gider mi? Bir sıkıntı olur mu?
C Chitose Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 2.537 Çözümler 43 11 Mart 2023 #2 Senden üstün rol alamaz fakat seninle aynı yetkiye sahip olabilir. Senin sahipliğini kimse alamaz sunucu sahibi isen.
Senden üstün rol alamaz fakat seninle aynı yetkiye sahip olabilir. Senin sahipliğini kimse alamaz sunucu sahibi isen.
Thearlk146 Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 751 Makaleler 1 Çözümler 3 11 Mart 2023 #3 Başka bir sunucuda denedim ve kurucunun üstünde rol koyabildim ama bir sıkıntı olur mu anlamadım. @Chitose Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2023-03-11 180607.png 9,7 KB · Görüntüleme: 30
Başka bir sunucuda denedim ve kurucunun üstünde rol koyabildim ama bir sıkıntı olur mu anlamadım. @Chitose
C Chitose Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 2.537 Çözümler 43 11 Mart 2023 #4 Thearlk146 dedi: Başka bir sunucuda denedim ve kurucunun üstünde rol koyabildim ama bir sıkıntı olur mu anlamadım. @Chitose Genişletmek için tıkla... İsmini A koyduğunuz için üstte gözüküyor yetkileriniz aynıdır büyük ihtimal.
Thearlk146 dedi: Başka bir sunucuda denedim ve kurucunun üstünde rol koyabildim ama bir sıkıntı olur mu anlamadım. @Chitose Genişletmek için tıkla... İsmini A koyduğunuz için üstte gözüküyor yetkileriniz aynıdır büyük ihtimal.
Thearlk146 Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 751 Makaleler 1 Çözümler 3 11 Mart 2023 #5 Chitose dedi: İsmini A koyduğunuz için üstte gözüküyor yetkileriniz aynıdır büyük ihtimal. Genişletmek için tıkla... Peki kuruculuğu kendi üstüne alabilirimi?
Chitose dedi: İsmini A koyduğunuz için üstte gözüküyor yetkileriniz aynıdır büyük ihtimal. Genişletmek için tıkla... Peki kuruculuğu kendi üstüne alabilirimi?
C Chitose Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 2.537 Çözümler 43 11 Mart 2023 #6 Thearlk146 dedi: Peki kuruculuğu kendi üstüne alabilirimi? Genişletmek için tıkla... Hayır alamaz. Rol ekleyebilir başkasına rol verebilir fakat sizin rolünüzü kuruculuğunuzu alamaz.
Thearlk146 dedi: Peki kuruculuğu kendi üstüne alabilirimi? Genişletmek için tıkla... Hayır alamaz. Rol ekleyebilir başkasına rol verebilir fakat sizin rolünüzü kuruculuğunuzu alamaz.