mikirukato Hectopat Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 118 Çözümler 1 18 Haziran 2021 #1 Discord'da atılan linkler ve profildeki Spotify, Steam gibi linklere tıklayamıyorum. Çözümü nedir?
Çözüm mikirukato 20 Haziran 2021 Hasansioooo dedi: Sunucudaki link paylaşımı kapatılmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam, DM kısmında da tıklanmıyor. Varsayılan web tarayıcısı seçili değilmiş. Sorun Discord'un değilmiş
Hasansioooo dedi: Sunucudaki link paylaşımı kapatılmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam, DM kısmında da tıklanmıyor. Varsayılan web tarayıcısı seçili değilmiş. Sorun Discord'un değilmiş
Hasansioooo Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 392 Çözümler 2 Yer Moskova Cephesi Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyim ab 18 Haziran 2021 #2 mikirukato dedi: Discord'da atılan linkler ve profildeki Spotify, Steam gibi linklere tıklayamıyorum. Çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Sunucudaki link paylaşımı kapatılmış olabilir. Artı 0 Eksi
mikirukato dedi: Discord'da atılan linkler ve profildeki Spotify, Steam gibi linklere tıklayamıyorum. Çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Sunucudaki link paylaşımı kapatılmış olabilir.
KS KS mikirukato Hectopat Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 118 Çözümler 1 20 Haziran 2021 #3 Hasansioooo dedi: Sunucudaki link paylaşımı kapatılmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam, DM kısmında da tıklanmıyor. Varsayılan web tarayıcısı seçili değilmiş. Sorun Discord'un değilmiş Son düzenleme: 20 Haziran 2021 Artı 0 Eksi Çözüm
Hasansioooo dedi: Sunucudaki link paylaşımı kapatılmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam, DM kısmında da tıklanmıyor. Varsayılan web tarayıcısı seçili değilmiş. Sorun Discord'un değilmiş