L LeventS Hectopat Katılım 13 Eylül 2017 Mesajlar 3 14 Ekim 2017 #1 Discord uygulaması mikrofonumu hiçbir şekilde görmüyor ama Windows'ta ise görünüyor. Sorunun çözümünü bilen var mı? Mikrofon: Steelseries Siberia 200 Mikrofonu Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ekim 2017
Discord uygulaması mikrofonumu hiçbir şekilde görmüyor ama Windows'ta ise görünüyor. Sorunun çözümünü bilen var mı? Mikrofon: Steelseries Siberia 200 Mikrofonu
Barış+ Hectopat Katılım 14 Ekim 2017 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2017 #2 Aynı sorunu bir keresinde yaşamıştım. Discordun ses bölümünde ayarları sıfırla gibi bi buton var ona bastığımda düzelmişti.
Aynı sorunu bir keresinde yaşamıştım. Discordun ses bölümünde ayarları sıfırla gibi bi buton var ona bastığımda düzelmişti.
L LeventS Hectopat Katılım 13 Eylül 2017 Mesajlar 3 15 Ekim 2017 #3 Barış+ dedi: Aynı sorunu bir keresinde yaşamıştım. Discordun ses bölümünde ayarları sıfırla gibi bi buton var ona bastığımda düzelmişti. Genişletmek için tıkla... Onu bende denedim, maalesef olmadı.
Barış+ dedi: Aynı sorunu bir keresinde yaşamıştım. Discordun ses bölümünde ayarları sıfırla gibi bi buton var ona bastığımda düzelmişti. Genişletmek için tıkla... Onu bende denedim, maalesef olmadı.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.683 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 15 Ekim 2017 #4 Sol altta mikrofon simgesi açık de mi? Ses ayarlarını kontrol et. Discord, kulaklığın mikrofonunu görmüyor olabilir.
Sol altta mikrofon simgesi açık de mi? Ses ayarlarını kontrol et. Discord, kulaklığın mikrofonunu görmüyor olabilir.