geleceginkasiyeri Yoctopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #1 Discord'da arkadaşlarımla konuşmak istiyordum, sesli sohbete tam girdim karşıma "Mikrofona Erişim İzin Verilmedi" yazısı çıktı. YouTube'dan baktım ama çözümünü bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz? Dosya Ekleri resim_2022-02-01_182211.png 7,1 KB · Görüntüleme: 295 Son düzenleyen: Moderatör: 1 Şubat 2022
Discord'da arkadaşlarımla konuşmak istiyordum, sesli sohbete tam girdim karşıma "Mikrofona Erişim İzin Verilmedi" yazısı çıktı. YouTube'dan baktım ama çözümünü bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz?
Csbuffer91 Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #2 Eğer browser üzerinden kullanıyorsanız bilgisayara indirmeyi deneyebilirsiniz.
Burkicannjr Hectopat Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 435 Yer Angara Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #3 Kanka ayarlardan mikrofon ayarlarına bak, belki kullanmasını engellemişsindir. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Şubat 2022
MükreminT Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 1.536 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #4 Tarayıcıdan mı kullanıyorsunuz yoksa uygulamadan mı belirtirseniz ona göre söyleyeceğim.
geleceginkasiyeri Yoctopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #5 MükreminT dedi: Tarayıcıdan mı kullanıyorsunuz yoksa uygulamadan mı belirtirseniz ona göre söyleyeceğim Genişletmek için tıkla... Tarayıcıdan kullanıyorum. Csbuffer91 dedi: Eğer browser üzerinden kullanıyorsanız bilgisayara indirmeyi deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim deneyeceğim.
MükreminT dedi: Tarayıcıdan mı kullanıyorsunuz yoksa uygulamadan mı belirtirseniz ona göre söyleyeceğim Genişletmek için tıkla... Tarayıcıdan kullanıyorum. Csbuffer91 dedi: Eğer browser üzerinden kullanıyorsanız bilgisayara indirmeyi deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim deneyeceğim.
Burkicannjr Hectopat Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 435 Yer Angara Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #6 geleceginkasiyeri dedi: Tarayıcıdan kullanıyorum. Teşekkür ederim deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Kanka tarayıcının mikrofon ayarlarına baktınmı belki onu kullanma demişsindir.
geleceginkasiyeri dedi: Tarayıcıdan kullanıyorum. Teşekkür ederim deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Kanka tarayıcının mikrofon ayarlarına baktınmı belki onu kullanma demişsindir.
MükreminT Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 1.536 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #7 Google ayarlar > gizlilik ve güvenlik. Çöp kutusunun yanındaki işarete tıklayın. İzin veri seçin.
geleceginkasiyeri Yoctopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #8 Burkicannjr dedi: Kanka tarayıcının mikrofon ayarlarına baktınmı belki onu kullanma demişsin Genişletmek için tıkla... Baktım kullanılabiliyor. İndirince düzeldi.
Burkicannjr dedi: Kanka tarayıcının mikrofon ayarlarına baktınmı belki onu kullanma demişsin Genişletmek için tıkla... Baktım kullanılabiliyor. İndirince düzeldi.