Discord'da mikrofon sesi karşıya gitmiyor

subcriz

Hectopat
Daha fazla  
Discord'da sohbet ederken birden sesim gitti ve uzun uğraşlar sonucunda bile çözümünü bulamadım. İzlediğim videonun sesi gidiyor ama benim sesim gitmiyor. Çözmünü nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sağ alttan ses ayarlarını aç sonra ses denetim masasını açıp kayıt olan sekmenin resmini atar mısın?

Discord'da sohbet ederken birden sesim gitti ve uzun uğraşlar sonucunda bile çözümünü bulamadım. İzlediğim videonun sesi gidiyor ama benim sesim gitmiyor. Çözmünü nedir?

Bende de ayda 1 oluyor bu durum. Laptopu 3 defa yeniden başlatınca kendi kendine geri geliyor. Mikrofon hiçbir uygulamada çalışmıyor. Sanki hiç yokmuş gibi.

Sağ üstte ses Denetim Masası var oraya basıp kayıt sekmesinin resmini atar mısınız? Bende sorunu böyle çözdüm.

Sağ üstte ses Denetim Masası var oraya basıp kayıt sekmesinin resmini atar mısınız? Bende sorunu böyle çözdüm.
Ve mikrofonu etkinleştirdiğimde izlediğim videolar vesayre yankı yapıyor normalmi ?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2021-04-22 004606.png
    19,5 KB · Görüntüleme: 84
Ve mikrofonu etkinleştirdiğimde izlediğim videolar vesaire yankı yapıyor normal mi?

Realtek yüklümü? eğer Realtek yüklü ise arayüzüne girip akustik eko iptali açık ise kapatıp tekrar dener misin?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2021-04-22 005701.png
    21,1 KB · Görüntüleme: 96
Galiba Realtek yüklü değil anakartınız nedir ona göre link atacağım oradan Realtek indirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…