efeats Centipat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2023 #1 Arkadaşlar, PC'de mikrofonum gayet iyi çalışıyor Instagram'dan falan gayet iyi kullanabiliyorum ancak Discord'da sesim bayağı takılıyor, ne dediğim anlaşılmıyor. Ne yapabilirim?
Arkadaşlar, PC'de mikrofonum gayet iyi çalışıyor Instagram'dan falan gayet iyi kullanabiliyorum ancak Discord'da sesim bayağı takılıyor, ne dediğim anlaşılmıyor. Ne yapabilirim?
O originaldiscreet Kilopat Katılım 7 Temmuz 2019 Mesajlar 214 25 Mart 2023 #2 Otomatikte kullanıyorsanız giriş duyarlılığını değiştirmeyi deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS efeats Centipat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2023 #3 originaldiscreet dedi: Otomatikte kullanıyorsanız giriş duyarlılığını değiştirmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Sağolun,nereden yapabilirim? Artı 0 Eksi
originaldiscreet dedi: Otomatikte kullanıyorsanız giriş duyarlılığını değiştirmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Sağolun,nereden yapabilirim?
O originaldiscreet Kilopat Katılım 7 Temmuz 2019 Mesajlar 214 25 Mart 2023 #4 efeats dedi: Sağolun,nereden yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Ayarlar>Ses ve Görüntü, düzelmezse düzelene kadar oradaki ayarları kurcalayabilirsiniz. Artı 0 Eksi
efeats dedi: Sağolun,nereden yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Ayarlar>Ses ve Görüntü, düzelmezse düzelene kadar oradaki ayarları kurcalayabilirsiniz.
KS KS efeats Centipat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2023 #5 originaldiscreet dedi: Ayarlar>ses ve görüntü, düzelmezse düzelene kadar oradaki ayarları kurcalayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... originaldiscreet dedi: Ayarlar>ses ve görüntü, düzelmezse düzelene kadar oradaki ayarları kurcalayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Maalesef olmadı başka ne deneyebilirim bir fikriniz var mı? Artı 0 Eksi
originaldiscreet dedi: Ayarlar>ses ve görüntü, düzelmezse düzelene kadar oradaki ayarları kurcalayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... originaldiscreet dedi: Ayarlar>ses ve görüntü, düzelmezse düzelene kadar oradaki ayarları kurcalayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Maalesef olmadı başka ne deneyebilirim bir fikriniz var mı?