koniquest Hectopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 1.111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2023 #1 Discord sağ altta ms göstergesi oluyor normalde. Ama bende orası gri ve mouse üzerine getirince ms gözükmüyor. Sebebi ne olabilir? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Şubat 2023
Discord sağ altta ms göstergesi oluyor normalde. Ama bende orası gri ve mouse üzerine getirince ms gözükmüyor. Sebebi ne olabilir? Teşekkürler.
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 3 Şubat 2023 #2 Bazen sunucu, bazen sen kaynaklı olabiliyor. CTRL+R yap, düzelir. Düzelmezse sunucu kaynaklıdır, bekle geçer.
Bazen sunucu, bazen sen kaynaklı olabiliyor. CTRL+R yap, düzelir. Düzelmezse sunucu kaynaklıdır, bekle geçer.
Kaday Tegin Hectopat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 818 Çözümler 5 Yer Ötüken Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2023 #3 Kanala çık gir yapıyorum düzeliyor bende.
AlexFergusonHayranı Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 1.894 Çözümler 12 Yer Malatya 3 Şubat 2023 #4 koniquest dedi: Discord sağ altta ms göstergesi oluyor normalde. Ama bende orası gri ve mouse üzerine getirince ms gözükmüyor. Sebebi ne olabilir? Teşekkürler. Eki Görüntüle 1655814 Genişletmek için tıkla... Hocam bende de aynı problem var. Genel bir şey sanırsam çünkü konuştuğum iki kişi de bu sorunu anlatıyordu.
koniquest dedi: Discord sağ altta ms göstergesi oluyor normalde. Ama bende orası gri ve mouse üzerine getirince ms gözükmüyor. Sebebi ne olabilir? Teşekkürler. Eki Görüntüle 1655814 Genişletmek için tıkla... Hocam bende de aynı problem var. Genel bir şey sanırsam çünkü konuştuğum iki kişi de bu sorunu anlatıyordu.
koniquest Hectopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 1.111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2023 #5 armas dedi: Bazen sunucu, bazen sen kaynaklı olabiliyor. CTRL+R yap, düzelir. Düzelmezse sunucu kaynaklıdır, bekle geçer. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarımı kapattım açtım ctrl r yaptım. Olmadı. 2 gündür böyle bu.
armas dedi: Bazen sunucu, bazen sen kaynaklı olabiliyor. CTRL+R yap, düzelir. Düzelmezse sunucu kaynaklıdır, bekle geçer. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarımı kapattım açtım ctrl r yaptım. Olmadı. 2 gündür böyle bu.
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 3 Şubat 2023 #6 Bende de böyle şu an, genel sorun gibi.
koniquest Hectopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 1.111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2023 #7 armas dedi: Bende de böyle şu an, genel sorun gibi. Genişletmek için tıkla... Hala öyle hocam. Neden bu?
armas dedi: Bende de böyle şu an, genel sorun gibi. Genişletmek için tıkla... Hala öyle hocam. Neden bu?
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 5 Şubat 2023 #8 koniquest dedi: Hala öyle hocam. Neden bu? Genişletmek için tıkla... Bende de öyle, genel sorun.