vexaqae Centipat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 35 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2022 #1 Discord'da bir sunucu açmayı planlıyorum ama bu sunucud ne amaçla açılacak bilmiyorum. Yardım edebilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Haziran 2022
Discord'da bir sunucu açmayı planlıyorum ama bu sunucud ne amaçla açılacak bilmiyorum. Yardım edebilir misiniz?
Lamine Yamal Hectopat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 749 Yer Ankara 21 Haziran 2022 #2 vexaqae dedi: Discord'da bir sunucu açmayı planlıyorum ama bu sunucud ne amaçla açılacak bilmiyorum. Yardım edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam ne amaçla açılacağına da biz mi karar verelim? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Haziran 2022
vexaqae dedi: Discord'da bir sunucu açmayı planlıyorum ama bu sunucud ne amaçla açılacak bilmiyorum. Yardım edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam ne amaçla açılacağına da biz mi karar verelim?
vios Yoctopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 26 Haziran 2022 #3 Nick ver ekleyip yardımcı olayım