benbu Zeptopat Katılım 29 Ağustos 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #1 Discord'da Nitro almıştım. Şimdi tekrar Nitro alsam 2 Boost tekrar gelir mi?
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.196 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #2 Pahalı olandan alırsanız Nitro aboneliğiniz olduğu sürece 2 boost hakkınız olur. Yani gelir.
benbu Zeptopat Katılım 29 Ağustos 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #3 Adrastos dedi: Pahalı olandan alırsanız Nitro aboneliğiniz olduğu sürece 2 Boost hakkınız olur. Yani gelir. Genişletmek için tıkla... Yani şuankini 1 aylık aldım 1 ay olunca iptal edip yeni alacağım 2 Boost gelir değil mi?
Adrastos dedi: Pahalı olandan alırsanız Nitro aboneliğiniz olduğu sürece 2 Boost hakkınız olur. Yani gelir. Genişletmek için tıkla... Yani şuankini 1 aylık aldım 1 ay olunca iptal edip yeni alacağım 2 Boost gelir değil mi?
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.196 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #4 benbu dedi: Yani şuankini 1 aylık aldım 1 ay olunca iptal edip yeni alacağım 2 Boost gelir değil mi? Genişletmek için tıkla... Gelir.
benbu dedi: Yani şuankini 1 aylık aldım 1 ay olunca iptal edip yeni alacağım 2 Boost gelir değil mi? Genişletmek için tıkla... Gelir.